Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Groothandel in glas, slijperij voor glas en verf-behang specialist

Gerenommeerde onderneming met goede staat van dienst


Beschrijving

Deze in de randstad gevestigde middelgrote speler in de markt wordt ter overname aangeboden. Reden is het gebrek aan opvolging binnen de directie.

Separate entiteitenIn principe betreft het hier twee separate entiteiten die bij voorkeur in een transactie worden verkocht, inclusief het onroerend goed waarin de bedrijven zijn gevestigd. Andere opties zijn bespreekbaar.

BijzonderhedenDe over te nemen entiteiten zijn uitermate geschikt om als zelfstandige bedrijven verder voort te bestaan. Ook zou invoeging in ene groter geheel, ter versterking of uitbreiding van het huidige marktaandeel, zeer goed mogelijk zijn.  De huidige directie is bereid om gedurende een bepaalde periode actief ondersteuning te bieden om de overgang goed te laten verlopen.

Reden voor verkoopDe huidige ondernemer heeft een leeftijd bereikt waarop hij/zij de onderneming wenst te verkopen.

Aangeboden belangDe verkopende ondernemer wil in samenspraak met de koper afstemmen wat exact verkocht wordt.

TransactievormDe verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Aandelentransactie, waarbij u aandeelhouder wordt van de huidige onderneming.

Geschikt voorDeze onderneming is interessant voor strategische kopers om synergievoordelen mee te halen. Het bedrijf is ook interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet
€ 2,000,000
Aantal FTE
11-20
Regio
West Nederland
Sector
Bouw & installatietechniek, Groothandel
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#25829
Rechtsvorm
B.V.