Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Groothandel in grafische industrie

Gericht op Nederland en België, kansen voor Duitsland


Beschrijving

Ter overname wordt aangeboden de groothandel-/exportactiviteiten waarvan de producten voor een groot deel geleverd worden aan de grafische industrie. De producten voor grafische afwerking zijn o.a. hechtmachines en -onderdelen alsmede bijbehorende verbruiksmaterialen. Veel producten worden echter ook buiten de grafische industrie geleverd.

Bijzonderheden
Het klantenbestand bestaat hoofdzakelijk Nederland en Belgiè, maar ook daarbuiten. Het order entry proces voor standaard artikelen geschied merendeels elektronisch volgens het Order2Cash principe.

Transactievorm
De boogde transactievorm is een activa & passiva transactie. Naast het klantenbestand, wordt de naam, verschillende URL’s, aanwezige fysieke voorraad en een acquisitiebestand (gericht op Duitsland) bij deze transactie overgedragen.

Personeel
Naast de eigenaar – die slechts enkele uren per week voor deze onderneming werkzaam is - is er geen personeel in vaste dienst.

Locatie
Activiteiten zijn verplaatsbaar en niet locatie gebonden.

Reden verkoop
Naast deze groothandel heeft eigenaar nog een onderneming. Om moverende redenen heeft verkoper besloten om de andere onderneming verder uit te bouwen. 

Traject
Na ondertekening van een geheimhoudingsovereenkomst zullen wij het verdere traject bespreken.

Omzet
€ 300,000
Aantal FTE
1
Regio
Niet locatie gebonden
Sector
Groothandel, Media, reclame & communicatie
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#23816
Rechtsvorm
B.V.