Groothandel in keukenaccessoires (kranen & spoelbakken)

Met een vestiging in Nederland en België


Beschrijving

Het bedrijf is actief in de groothandel van keukenaccessoires (kranen, spoelbakken, verlichting, etc.) voor de B2B-markt. De onderneming heeft een vestiging in Nederland en België, in beide landen is het een gevestigde naam op het gebied van de groothandel van keukenaccessoires.

Reden verkoop
De ondernemer wil het bedrijf verkopen omdat hij ver voorbij (80) de pensioengerechtigde leeftijd is. Binnen het bedrijf is er geen opvolger aanwezig.

Groeimogelijkheden
Mede door de leeftijd van de ondernemer heeft de onderneming de laatste jaren niet actief op alle groeimogelijkheden in kunnen spelen. Dit heeft ertoe geleid dat de onderneming een terugloop in omzet heeft meegemaakt in de periode 2017 - 2019.

Geschikt voor
Voor een nieuwe eigenaar ligt er veel potentie om de onderneming terug naar de historische winstgevendheid te brengen. Zo liggen er legio aan groeimogelijkheden in bijvoorbeeld de online verkoop van producten alsmede het actief benaderen van potentiële klanten. De propositie is zowel interessant voor een strategische koper alsmede een MBI-kandidaat.

Omzet

€ 14.000.000

Aantal Fte

21-50

Regio

Noord Nederland

Sector

Bouw & installatietechniek, Groothandel

Type Klanten

B2B

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#29206

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!