Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Groothandel in Marseille en Aleppo zepen

Import & distributie van duurzame & eco gecertificeerde lifestyle producten aan o.a. drogisten, webshops, groothandels en overige detailhandel


Beschrijving

Te koop wordt aangeboden een importeur van de geregistreerde klassieke officiële Marseille zepen en de originele Aleppo zepen. Het assortiment bestaat uit zeep, huidverzorgende producten, schoonmaakmiddelen, huisparfums en lifestyle producten.

Klanten
De onderneming levert aan klanten in heel Nederland variërend van concept store, boekenwinkel, webshop, hotel, bloemenzaak, drogist, apotheek, reform en natuurwinkel, kinderwinkel, haardenwinkel, huidspecialist, brocante winkel, keukenwinkel, modewinkel, woon/bad winkel, kwekerij en landbouw. Ook wordt geleverd aan 2 gerenommeerde groothandels.

Bijzonderheden
De unieke duurzame producten zijn voor een groot deel eco gecertificeerd en passen in de huidige trend: zorg om het klimaat en behoud van de aarde. Het betreft een financieel gezond bedrijf met groeipotentieel.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer heeft een leeftijd bereikt waarop hij/zij de onderneming wenst te verkopen.

Aangeboden belang
De verkopende ondernemer wil in samenspraak met de koper afstemmen wat exact verkocht wordt.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft aan open te staan voor zowel 1) een Aandelentransactie als 2) een Activa transactie. Dit ter bespreking in onderling overleg.

Prijs
De vraagprijs bedraagt € 200.000. Dit is exclusief de voorraad. 

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet
€ 240,000
Winst
€ 35,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Niet locatie gebonden
Sector
Detailhandel, Groothandel
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26137
Rechtsvorm
B.V.