Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Groothandel spirituele producten, mineralen & edelstenen

B2B groothandel actief in heel Europa


Beschrijving

Het bedrijf is in meer dan 15 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende groothandel van spirituele producten, mineralen en edelstenen. Een volwassen bedrijf met een stevige positie in de markt en een "klinkende" naam.

Producten
De producten worden verkocht aan therapeuten, detailhandels en particulieren. Met een uitgebreide, gebruiksvriendelijke en informatieve website worden de klanten uitgebreid geïnformeerd over de producten en biedt hen de mogelijkheid alle producten online te bestellen.

Bijzonderheden
Het bedrijf beschikt over een zeer ruime fysieke showroom/winkel voor het volledige productgamma met afhaalfaciliteiten voor de klanten. De producten worden wereldwijd ingekocht bij voornamelijk vaste leveranciers.

Vestiging
Het bedrijf is gevestigd in Midden-Nederland in een modern huurpand. Naast de eigenaresse zijn er 3 medewerkers in dienst. Het bedrijf realiseert thans een omzet van ca. € 500.000 per jaar.

Overnameprijs
De overnameprijs voor de activa is nader overeen te komen. De huidige eigenaresse is bereid om voor de juiste partij een (deel)financiering te verstrekken indien nodig. Een geïnteresseerde zal over ca. € 250.000 vrije eigen middelen moeten kunnen beschikken om zich te kunnen kwalificeren als kandidaat.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer wil meer tijd gaan besteden aan andere (zakelijke) activiteiten.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Activa/passiva transactie, waarbij u eigenaar wordt van (een deel van) de bezittingen van de onderneming.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers om synergievoordelen mee te halen. Het bedrijf is ook interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet
€ 500,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Midden Nederland
Sector
Groothandel, IT, online & e-commerce
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#25393
Rechtsvorm
B.V.