Handelsbedrijf in ontwerp/fabricage houten afbouwproducten

Momenteel uitsluitend actief op Nederlandse B2B-markt


Beschrijving

Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van houten afbouwproducten voor de nieuw- en verbouwmarkt. Verkoop vindt op dit moment uitsluitend plaats op de zakelijke markt in Nederland. Er bestaan commerciële mogelijkheden voor de uitrol in diverse landen alsmede richting de particuliere markt (al dan niet via een centrale webshop).

Bijzonderheden
Het bedrijf heeft een lange bestaansgeschiedenis waarbij duurzame relaties zijn opgebouwd met leveranciers en opdrachtgevers. Het machinepark is up-to-date en kan een hogere productie aan. Het betreft een stabiel bedrijf met voldoende commerciële marktmogelijkheden.

Personeel
Er zijn op dit moment 15 personen actief binnen het bedrijf naast de eigenaar.

Locatie
Het bedrijf is gevestigd in Oost-Europa en wordt vanuit daar geëxploiteerd en aangestuurd. 

Kerncijfers
Het omzetniveau is circa € 620.000 op jaarbasis en is structureel winstgevend.

Kandidaat
Vanwege het unieke karakter van het bedrijf dient de ideale kandidaat kennis, kunde en creativiteit te hebben op het gebied van houtbewerking alsmede beschikken over commerciële kwaliteiten en daarbij de wens hebben om het bedrijf vanuit Oost-Europa aan te sturen en te laten groeien.

Reden verkoop
De huidige eigenaar is natuurlijk vanwege het unieke karakter bereid is mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf aan de opvolger.

Omzet

€ 620.000

Aantal Fte

11-20

Regio

Locatie anoniem

Sector

Bouw & installatietechniek, Groothandel

Type Klanten

B2B

Profielnummer

#28939

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!