Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Handelsonderneming in magazijninrichtingen

Levert in heel Nederland


Beschrijving

Het bedrijf houdt zich bezig met de levering van magazijninrichtingen. De nadruk ligt hierbij op het leveren en installeren van de magazijnstellingen in heel Nederland, met als specialisatie agrarische sector voor brede, diepe en hoge machines, kisten en dergelijke. Het bedrijf heeft een grote voorraad en kan daardoor over het algemeen zeer snel leveren. Het assortiment bestaat uit ca. 60 soorten stellingen zowel in staal als in hout.

Bijzonderheden
Bij elkaar staat er ca. 22 km magazijnstelling op voorraad. De onderneming mag bedrijven uit alle branches tot haar klantenkring rekenen. Deze relaties komen uit het totale bedrijfsleven. De klantenkring varieert van de startende ondernemer tot de logistieke dienstverlener en distributiecentrum. Zo zijn er een aantal grote projecten tot 8000 m2 nieuwbouw gerealiseerd.

Onderneming
Het bedrijf heeft 4 medewerkers in dienst, de Dga en zijn echtgenote niet meegerekend. Als er meer mensen nodig zijn, dan wordt personeel ingehuurd. De bedrijfspanden worden gehuurd. Na de overdracht kan de huurovereenkomst worden voortgezet. 

Profiel koper
Het profiel is uitstekend geschikt voor een strategische koper die aanvulling op zijn/haar huidige portefeuille zoekt en een bredere mogelijkheid tot cross selling. Voor een MBI kandidaat die in dit marktsegment wenst te stappen is dit een goede te realiseren kans om voor zichzelf te beginnen.

Reden verkoop
Vanwege zijn leeftijd wil de ondernemer het bedrijf nu verkopen. Ter overname wordt aangeboden de activa van de onderneming.