Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Handelsonderneming in meubelen & woning interieur

Uniek winkelconcept


Beschrijving

De handelsonderneming (groothandel en detailhandel) heeft een unieke marktpositie in nieuwe en gebruikte meubelen en interieurproducten. De eigen winkel en showroom met de allure van een authentieke brocante biedt een breed assortiment nieuwe en gebruikte producten aan. De bijzondere inkoopkanalen en boedelopkopen stellen de onderneming in staat de producten zeer aantrekkelijk te prijzen.

Bijzonderheden
Door het brede kwaliteitsaanbod tegen zachte prijzen trekt de winkel particuliere klanten uit zowel de regio als de rest van Nederland. Dankzij haar betrouwbaarheid, goede naam en scherp geprijsde producten heeft de onderneming langdurige relaties met groothandelaren in meer dan 10 Europese landen.

Het bedrijf, gevestigd in Noord-Brabant, bestaat al meer dan 20 jaar en onderscheidt zich door een voortdurend vernieuwd, aantrekkelijk geprijst kwaliteitsaanbod in zowel nieuwe als gebruikte producten, de unieke shopping ervaring voor particulieren en de bijzondere inkoopkanalen.

Omzet
De stabiele omzet in 2016 bedraagt ca. € 225.000 met een EBITDA van circa 20%.

Groei
De positionering en de reële mogelijkheid om de detailhandelsactiviteiten uit te breiden, geven een nieuwe eigenaar ruime kansen om tot verdere groei van de omzet en de winst te komen.

Transactievorm & verkoopprijs
Er zal sprake zijn van een activa transactie. Overdracht van het bedrijf is volledig goïng-concern. De verkoopvraagprijs voor deze onderneming bedraagt € 168.000,-- inclusief goodwill voor overname van de klanten, alle handelscontacten en een gedegen inwerkperiode.

Geschikt voor
Een kleine handelsonderneming met een uniek winkelconcept , geschikt voor een energieke MBI-er met scherpe handelsgeest en voldoende eigen middelen of groothandel in nieuwe en gebruikte artikelen.

Omzet
€ 225,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Zuid Nederland
Sector
Detailhandel, Groothandel
Profielnummer
#25618
Rechtsvorm
Eenmanszaak