Handelsonderneming in producten voor toegangscontrole

Goed vindbaar op internet
Het bedrijf verkoopt producten m.b.t. beveiligde toegangscontrole van gebouwen. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 30.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

1

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Bouw & installatietechniek
Groothandel

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#29282

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Het bedrijf verkoopt producten m.b.t. elektronisch gestuurde beveiligde toegangscontrole van gebouwen voor brandweer, hulpdiensten en onderhoudsdiensten in Benelux (B2B). Het bedrijf opereert met name in een (niche) markt met gespecialiseerde producten en met een goede bekende naam.

Bijzonderheden
Het bedrijf is goed vindbaar op internet en heeft een redelijk groot klantenbestand met enkele marktbekende en terugkerende klanten. Er is momenteel geen voorraad; de fysieke goederenstroom loopt direct van fabrikant naar afnemer.

Groeimogelijkheden
De huidige eigenaar heeft focus volledig op zijn andere ondernemingen en daarom komt deze onderneming niet tot volle potentie. Er zijn goede mogelijkheden om omzet groei te realiseren door uitbouw van het productassortiment (bulk), meer (online) verkoop kanalen (B2B, B2C) en een pro-actieve klantbenadering.

Uitbouw
Tevens is uitbouw naar geavanceerde sleutelmanagement oplossingen van de huidige leverancier interessant, waarbij ook technische diensten geleverd kunnen worden om deze systemen in bedrijf kunnen stellen en onderhoud te kunnen uitvoeren. 

Kerncijfers
Gerealiseerde omzet fluctueert tussen € 40.000 en € 20.000 per jaar bij een zeer beperkte inspanning van een paar uur per maand. Marge is goed en kapitaalinvestering/risico is laag.

Transactievorm
Een aandelentransactie heeft de voorkeur, maar overige vormen van overname of participatie zijn zeker bespreekbaar.  

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!