Handelsonderneming in producten voor toegangscontrole

Goed vindbaar op internet


Beschrijving

Het bedrijf verkoopt producten m.b.t. elektronisch gestuurde beveiligde toegangscontrole van gebouwen voor brandweer, hulpdiensten en onderhoudsdiensten in Benelux (B2B). Het bedrijf opereert met name in een (niche) markt met gespecialiseerde producten en met een goede bekende naam.

Bijzonderheden
Het bedrijf is goed vindbaar op internet en heeft een redelijk groot klantenbestand met enkele marktbekende en terugkerende klanten. Er is momenteel geen voorraad; de fysieke goederenstroom loopt direct van fabrikant naar afnemer.

Groeimogelijkheden
De huidige eigenaar heeft focus volledig op zijn andere ondernemingen en daarom komt deze onderneming niet tot volle potentie. Er zijn goede mogelijkheden om omzet groei te realiseren door uitbouw van het productassortiment (bulk), meer (online) verkoop kanalen (B2B, B2C) en een pro-actieve klantbenadering.

Uitbouw
Tevens is uitbouw naar geavanceerde sleutelmanagement oplossingen van de huidige leverancier interessant, waarbij ook technische diensten geleverd kunnen worden om deze systemen in bedrijf kunnen stellen en onderhoud te kunnen uitvoeren. 

Kerncijfers
Gerealiseerde omzet fluctueert tussen € 40.000 en € 20.000 per jaar bij een zeer beperkte inspanning van een paar uur per maand. Marge is goed en kapitaalinvestering/risico is laag.

Transactievorm
Een aandelentransactie heeft de voorkeur, maar overige vormen van overname of participatie zijn zeker bespreekbaar.  

Omzet

€ 30.000

Aantal Fte

1

Regio

Niet locatie gebonden

Sector

Bouw & installatietechniek, Groothandel

Type Klanten

B2B

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#29282

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!