Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Herenmodezaak

In het midden-hoog segment


Beschrijving

De onderneming is gericht op de verkoop van herenkleding en schoenen in het midden-hoog segment. De klant kan er terecht voor zowel zakelijke als vrijetijdskleding en schoenen. De onderneming beschikt over een uitgebreid assortiment grotendeels bestaande uit de bekende modemerken. Het bedrijf heeft dankzij haar service en deskundige advies in de loop der jaren een trouwe vaste klantenkring weten op te bouwen. Daarnaast biedt de onderneming haar producten online aan gebruikmakend van haar eigen up-to-date webshop. De mogelijkheden van de website worden echter nog onvoldoende benut.

Bijzonderheden
De onderneming beschikt over een goed uitgerust winkelpand. Naast de ondernemer zijn er werknemers in dienst. De personeelsleden zijn vakbekwaam en bedienen zelfstandig een vaste klantenkring. Het personeelsbestand kenmerkt zich door loyaliteit. De ondernemer is verantwoordelijk voor de inkoop van het assortiment, administratie en verkoop.

Reden verkoop
De huidige eigenaar wil zich in de toekomst gaan richten op andere zakelijke activiteiten en biedt zodoende de onderneming ter overname aan. Het aangeboden bedrijf is geschikt voor een strategische partij alsook een startende ondernemer. Retail-ervaring is een pré echter wil de huidige ondernemer een nader overeen te komen periode betrokken blijven om praktijkkennis over te dragen.

Transactievorm
Een activa/passiva transactie heeft de voorkeur, waarbij de koper eigenaar wordt van de bezittingen, het concept en de klanten van de onderneming. De verkoper blijft gedurende een nader overeen te komen periode beschikbaar om voor een ordentelijke overdracht zorg te dragen.

Bedrijfspand
Het pand waarin de onderneming gevestigd is betreft een huurpand in de regio Haarlem – Leiden. De huur is per maand op te zeggen met een opzegtermijn van een jaar.

Omzet
€ 700,000
Aantal FTE
2-5
Regio
West Nederland
Sector
Detailhandel
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#23985
Rechtsvorm
Eenmanszaak