Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Hét (enige) theater van Texel

Uniek pand in het culturele hart van Texel, Den Hoorn


Beschrijving

Gevraagd wordt een belegger/ investeerder voor het bedrijfspand waarin de volgende onderneming gevestigd is: Hét (enige) theater van Texel, gecombineerd met horeca & groot terras met op de eerste verdieping een appartement.

Indeling
De zaal en het restaurant hebben een oppervlakte van 145 m2, de vide heeft een oppervlakte van 100 m2, de overige ruimtes zoals de professionele keuken en kleedkamer hebben een oppervlakte van 75 m2.

Gebouw
Het gebouw bevindt zich in redelijk tot goede staat van onderhoud. Het theater heeft maximaal 145 zitplaatsen, het restaurant beschikt over maximaal 80 zitplaatsen en het terras over 60 zitplaatsen. Qua technische inrichting beschikt het pand over een professionele keuken, een volledige theaterinrichting en geluidsstudio.

Verbouwing
Recentelijk is het gebouw van binnen verbouwd. Daarbij is een zes meter lange bar geplaatst, nieuwe plafondinrichting/isolatie voor betere akoestiek en is het schilderwerk vernieuwd.

Reputatie
Het theater en restaurant beschikken over een zeer goede jarenlange reputatie. Menig beroemd Nederlandse artiest heeft hier op het podium gestaan, hetgeen ook weer blijkt uit het komende theaterseizoen.

Terras
In de zomer biedt het terras met zestig zitplaatsen een fijne plek voor toeristen om neer te strijken en men tot in de late uurtjes kan blijven zitten voor een culinair hapje en een drankje.

Winterseizoen
In het winterseizoen, wanneer het op Texel minder toeristisch is, biedt het theater voorstellingen welke goed bezocht worden door Texelaars én Kop van Noord-Holland. Ook worden er speciale evenementen georganiseerd zoals Talkshows, Pub-quizzen. De combinatie van theater & restaurant resulteert ook in de bekende Theaterdiners die wekelijks georganiseerd worden. Al het dienstdoende personeel (incl. cabaretier zelf) vermaakt de bezoeker culinair én cultureel.

Trouwerijen
Daarnaast is het theater/ restaurant een ideale locatie voor trouwen, vergaderen en familiefeesten. Texel is hot en daarom biedt dit pand een uitstekende mogelijkheid om te investeren.

Huurcontract
Aangeboden wordt het bedrijfspand ter overname. Waarbij de huidige eigenaar/ exploitant een langdurig huurcontract wordt geboden met de mogelijkheid op termijn het pand terug te kunnen kopen. 

Vraagprijs
Vraagprijs voor het bedrijfspand is € 675.000,-.

Meer informatie?
Onder geheimhouding kunnen wij u nadere informatie verstrekken.  

Omzet
€ 450,000
Aantal FTE
1
Regio
West Nederland
Sector
Horeca, toerisme & recreatie, Vastgoed
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#27490
Rechtsvorm
VOF