Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Horeca broodjeszaak lunchroom

Horecaonderneming op de drukste plein van Overijssel en omgeving


Beschrijving

Horecaonderneming gelegen op een zeer gunstig locatie wordt ter overname aangeboden. De onderneming is opgericht in 2014 en is vanaf het eerste jaar ook zeer gezond. De omzetten zijn nog altijd stijgende ten opzichte van de voorgaande jaren.

Bijzonderheden
De onderneming is gevestigd op een Plein met grote trekpleisters als buren. Dagelijks worden er gemiddeld 14.000 tot 16.000 bezoekers binnengehaald. Het gaat hier om dag horeca, maar ook is er de mogelijkheid om in de avond-uren open te gaan.

Huisvesting
Uniek en zeer ongekend aan de onderneming zijn de huisvestigingskosten. Nog geen 800 euro per maand inclusief gas en energiekosten vormen de huur voor het pand. De eigenaar van de onderneming mag ook onderverhuren.

Inventaris
De onderneming is voorzien van prima apparatuur en interieur. Niets is in bruikleen, alles is in eigen beheer. Je zit dus niet vast aan vaste contracten.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer wenst om persoonlijke reden afstand te doen van de onderneming.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft aan open te staan voor zowel 1) een Aandelentransactie als 2) een Activa transactie. Dit ter bespreking in onderling overleg.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet
€ 350,000
Winst
Nettowinst € 125,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Oost Nederland
Sector
Horeca, toerisme & recreatie, Vastgoed
Profielnummer
#26144