Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Horeca uitzendbureau Utrecht

Horeca medewerkers voor de betere horeca


Beschrijving

Horeca uitzendbureau gespecialiseerd in de betere horeca met de juiste horeca medewerkers. We werken voornamelijk samen met (sterren)restaurants en hebben daar de juiste medewerkers voor.

Personeel
Iedere medewerker krijgt trainingen en proeverijen aangeboden waardoor de kennis van onze medewerkers alleen maar groter wordt en de kwaliteit omhoog gaat. Daardoor hebben we een goede naam opgebouwd binnen de horeca en komen er nog steeds nieuwe opdrachtgevers naar ons.

Bijzonderheden
In 2011 opgericht om goede medewerkers op de juiste plekken aan het werk te zetten. Van bediening, keuken tot cocktail bar regelen we de juiste match. Tot 2016 zat er een stijgende lijn in de omzet. Waardoor we uiteindelijk een omzet van rond de €200.000 hebben weten te realiseren. De laatste twee jaar is de aandacht verlegt en dat is terug te zien in de omzet. Deze is duidelijk minder geworden.

Verkoopreden
Wegens uitbreiding van het gezin van de ondernemer is er minder tijd om te ondernemen en moest er een keuze gemaakt worden tussen de onderneming en het gezin. Vandaar dat de gehele onderneming ter overnamen aangeboden wordt.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft aan open te staan voor zowel 1) een Aandelentransactie als 2) een Activa transactie. Dit ter bespreking in onderling overleg.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet
€ 80,000
Winst
€ 30,000
Aantal FTE
1
Regio
Midden Nederland
Sector
Horeca, toerisme & recreatie
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#25308
Rechtsvorm
B.V.