Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Horecapand in centrum van Hengelo

De plek leent zich zeer voor een modern concept (speciaalbieren, wijnbar, conceptrestaurant)


Beschrijving

Horecaruimte

In een bekende horecastraat van Hengelo, is dit aansprekende horecapand te koop. Na jaren als café dienst te hebben gedaan staat het al weer geruime tijd leeg. De huidige eigenaar wenst het geheel nu, voor een zeer concurrerende prijs, te verkopen.

Indeling
Op de begane grond zit de horecaruimte, op de verdieping is een voormalige bedrijfswoning gelegen. (binnen het vigerend bestemmingsplan mag de woning niet meer als zodanig worden gebruikt). Zowel de begane grond als de verdieping verkeren in een matig staat en dienen geheel gerenoveerd te worden. De gevel maakt het pand zeer aansprekend. Daarom valt er ook te denken om alleen de gevel te laten staan en de rest te herbouwen. Het perceeloppervlak is maar liefst 144 vierkante meter.

Kans
De plek leent zich zeer voor een modern concept (speciaalbieren, wijnbar, conceptrestaurant). Er is een klein terras aan de voorzijde mogelijk. Kortom een unieke mogelijkheid voor een ondernemer die eveneens het vastgoed in eigendom wil hebben of een (kleine) projectontwikkelaar.

Meer informatie?
Meer informatie is op verzoek beschikbaar.

Vraagprijs
Vraagprijs registergoed: € 165.000,= k.k.

Regio
Oost Nederland
Sector
Horeca, toerisme & recreatie
Profielnummer
#27132