Horecaverhuurbedrijf

Met meer dan 1.000 producten

Partyverhuurbedrijf. Ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz

Omzet € 535.000

Winst Op aanvraag

Sector Horeca, toerisme & recreatie · Zakelijke dienstverlening

RegioWest-Nederland

Beschikbaar
FTE 2-5
Rechtsvorm Eenmanszaak
Type klanten B2B en B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Omzet € 535.000
FTE 2-5
Beschrijving

Het verhuurbedrijf is 15 jaar geleden overgenomen door de huidige eigenaar en heeft in al die jaren een goede naam met een uitgebreide klantenkring opgebouwd. Van cateraars, studentenverenigingen en bedrijven tot uitvaartondernemingen. 60% van de klanten zijn terugkerende klanten. De meeste klanten komen uit de regio, maar het bedrijf levert ook ver daarbuiten en zelfs in België. 

Bijzonderheden
Het assortiment is zeer omvangrijk. Van servies en bestek tot kerstdecoraties. En van stoelen en tafels tot dranghekken. Het assortiment bestaat uit bijna 1.000 verschillende producten. Klanten kunnen de producten ophalen, maar de artikelen kunnen ook worden gebracht op de locatie. Hiervoor beschikt het bedrijf over meerdere bakwagens.

De organisatie
Het bedrijf is gevestigd op een industrieterrein in de Randstad en is hierdoor goed bereikbaar. Er zijn 3 allround medewerkers die alle voorkomende werkzaamheden doen.

Omzet
De verwachte omzet voor dit jaar bedraagt ca. € 535.000,-. De nieuwwaarde van de inventaris/voorraad wordt geschat op € 1.500.000,-. 

Transactievorm en vraagprijs
Het betreft een activa-transactie. De vraagprijs voor deze onderneming bedraagt € 1.250.000,-. De eigenaar is bereid een bepaalde periode aan te blijven voor een goede overdracht.

Kandidaat-koper
De kandidaat-koper is een partij die reeds in de facilitering van feesten, recepties en evenementen werkzaam is. Te denken valt bijvoorbeeld aan een vergroting van het werkgebied (regio) of het bestaande dienstenpakket. 

Geschikt voor
Daarnaast biedt dit bedrijf ook absoluut een zeer goede kans voor een MBI'er. De bedrijfsactiviteiten kunnen eenvoudig worden uitgebouwd zonder direct aanvullende investeringen te doen. Een buitenkans voor een strategische koper of een MBI'er met energie en passie voor de horeca, een organisatietalent en commercieel.

Brookz Sectormonitor Horeca, Toerisme & Recreatie
Wil je een bedrijf kopen of je bedrijf verkopen in de sector Horeca, Toerisme & Recreatie? Daar kan deze Brookz Sectormonitor voor de Horeca, Toerisme & Recreatier jou bij helpen.

Omzet € 535.000

Winst Op aanvraag

Sector Horeca, toerisme & recreatie · Zakelijke dienstverlening

RegioWest-Nederland

Beschikbaar
FTE 2-5
Rechtsvorm Eenmanszaak
Type klanten B2B en B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Omzet € 535.000
FTE 2-5