Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Hospitality opleidingsinstituut zoek participant

Regio Amsterdam


Beschrijving

Voor een privé opleidingsinstituut (omgeving Amsterdam), actief in de hospitality branche en erkend door het Ministerie van Onderwijs, wordt een investeerder gezocht die, naast het verwerven van een aandelenbelang, zich wil bezig houden met de verdere groei van de onderneming samen met de huidige eigenaar.

Bijzonderheden
De onderneming is al ruim 10 jaar actief en heeft ambitieuze plannen om haar marktleiderschap de komende jaren verder te verstevigen. Het streven is om met de huidige officieel erkende opleidingen een nog grotere naam op te bouwen en meer studenten te werven. Daarnaast zijn er plannen om nieuwe opleidingen te introduceren en tevens opleidingen aan te bieden in andere plaatsen in Nederland.

Profiel participant
Gezocht wordt een ondernemende bouwer, iemand die succesvol is in het ontwikkelen en uitbouwen van een onderneming. Bekendheid met de opleidingsbranche is een pré, geen must. De persoon combineert een commerciële insteek met gevoel voor dienstverlening en overziet het hele bedrijf, van opleiding van jonge studenten tot marktontwikkeling tot verdere professionalisering. Een autonome en gedreven persoon met financiële kennis van zaken.  

Persoonseigenschappen
Commercieel en financieel onderlegd, goeie interpersoonlijke eigenschappen, hoog en prettig energieniveau, kan mensen inspireren, motiveren en meekrijgen. Oftewel in balans.

Omzet
€ 1,000,000
Aantal FTE
6-10
Regio
West Nederland
Sector
Horeca, toerisme & recreatie, Overig
Profielnummer
#27146
Rechtsvorm
B.V.