Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Hotel en evenementenlocatie omgeving Utrecht

Goede ligging, doorgroei mogelijkheden en volledig operationeel team


Beschrijving

De aangeboden onderneming bestaat uit een hotel, theater, event en congreslocatie. 2000m2 beursvloer, 20 subruimtes en 56 hotel kamers.

Bijzonderheden
Gelegen in een bijzonder pand op A-locatie. De onderneming is op het moment 10 jaar in bezit van de eigenaar en is begonnen met een omzet van € 250.000,-. Pand is niet in eigendom. Huurcontract 10 jaar met optie tot verlenging.

Groei
In de afgelopen jaren is de onderneming, zonder externe financieringen, uitgegroeid tot een van de beste 50 locaties van Nederland

Reden verkoop
De eigenaren zijn op het punt gekomen dat ze toe zijn aan een nieuwe fase in hun leven. Tegelijkertijd is de onderneming toe aan een nieuwe fase met focus op uitbreiding van restaurant, fitness, flexwerk plekken en nog veel meer mogelijkheden. De huidige ondernemer wil meer tijd gaan besteden aan andere (zakelijke) activiteiten.

Potentie
Er zit nog veel onbenutte potentie in het bedrijf en de eigenaren zijn dan ook op zoek naar een partij die de onderneming door middel van overname naar het volgende niveau kan tillen. 100% verkoop en een pre-exit behoren tot de mogelijkheden. 

 

Omzet
€ 4,300,000
Winst
EBITDA € 950,000
Aantal FTE
21-50
Regio
Midden Nederland
Sector
Horeca, toerisme & recreatie, Media, reclame & communicatie
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#28767
Rechtsvorm
B.V.