Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Hotel met goedlopend restaurant gelegen aan de kust

Met 38 kamers op A1 locatie, gevestigd in Noord-Holland


Beschrijving

De overname betreft een riant familiehotel gelegen aan de kust met lucratief exclusief restaurant. Qua locatie ligt dit hotel midden in een bruisende regio. Door de centrale ligging zijn er veel recreatiemogelijkheden. Tevens is er eigen grond in bezit met parkeerplaatsen.

Bijzonderheden
Het object heeft een moderne luxe uitstraling en ruime parkeergelegenheid, restaurant, keuken en grote gezellige bar. Ook is het voorzien van een extra accommodatie/zalencentrum met een hoge bezettingsgraad. Hier kunnen lezingen feesten en of bruiloften worden gehouden.

Restaurant
Het restaurant is het paradepaardje van het hotel. In het restaurant kunt u genieten u van een uitgebreid ontbijt, verrassende seizoen specialiteiten, lunches/ brunches of à la carte gerechten. Het restaurant en bar beschikken over een tuin met terras met een hoge bezettingsgraad.

Kamers
Elke kamer is voorzien van luxe badkamers en heeft alle mogelijke faciliteiten voor de veeleisende zakenman of toerist (flatscreen t.v. biljart/ pooltafel, fietsverhuur, E-bike verhuur, café / bar, restaurant, terras, gratis parkeren, gratis Wifi end.).

Eigen vermogen
De overnamekandidaat stapt in goedlopend bedrijf. Voor deze overname zoeken wij een m.b.i kandidaat die minimaal beschikt over een vrij besteedbaar vermogen van € 150.000.

Omzet
€ 1,500,000
Winst
EBIT € 750,000
Aantal FTE
6-10
Regio
West Nederland
Sector
Horeca, toerisme & recreatie
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#27461