Goed draaiend en gesitueerd tussen Carcassonne en Perpignan

Goed draaiend hotel-restaurant in Zuid-Frankrijk te koop, met 7 kamers, een restaurant voor 35 personen. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 150.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

1

REGIO

Zuid Frankrijk

SECTOR

Horeca, toerisme & recreatie

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#27307

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

De onderneming beschikt over 7 kamers, een restaurant voor 35 personen en een groot terras voor en zonnige tuin achter. Totaal gerenoveerd in 2008, voldoet aan alle eisen, ook qua gehandicaptenvoorzieningen. Ideaal voor een ondernemend ingesteld echtpaar.

Indeling
Het gebouw beschikt over een gezellige restaurantzaal (gerestyled in 2015) met ruim terras voor en achter. De grote keuken biedt veel bewegingsvrijheid, alle noodzakelijke apparatuur is aanwezig en veel opbergruimte. Parkeren kan voor de deur op eigen terrein. Ook zijn er moderne, kleurrijke kamers. Een prettig, fris design met comfortabele bedden van de lokale beddenfabrikant en zeer mooi, nieuw sanitair. Ten opzichte van de faciliteiten in de regio zeer onderscheidend.  

Faciliteiten
Het restaurant is voorzien van airco's (warmtepompen), de kamers worden verwarmd middels elektrische radiatoren. 

Appartement
Achter het hotelgebouw vindt zich nog een charmant appartement voor de beheerders. Met badkamer, toilet, woon- en slaapvertrek voorzien van kitchenette.

Referenties
Bij Booking.com en op TripAdvisor kent het hotel zeer goede scores, zowel als restaurant en als hotel. 

Extra onroerend goed
Eventueel is ook de naastgelegen bungalow te koop. Dit als extra woonruimte en/of (4) extra kamers voor het hotel. Tot slot ligt op het terrein nog een derde pand: een feest/vergaderzaal van bijna 100 m2, momenteel verhuurd als woonruimte, maar op termijn ook beschikbaar.  

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.