Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Hotel-restaurant-steakhouse met terras

Multifunctionele horeca exploitatie evt. met registergoed


Beschrijving

Het markante horecapand is gelegen in het centrum van de plaats Grubbenvorst. Er kan over deze locatie gesproken worden over een zichtlocatie. Wat vooral opvalt is dat het pand een erg brede voorgevel heeft met een meer dan karakteristieke uitstraling. Een andere bekend horecabedrijf welke aan dit groene hart van Grubbenvorst ligt is ijssalon Clevers.

Bijzonderheden
Naast de reeds eerder vermelde toeristische sterke punten van de plaats Grubbenvorst, lopen er ook meerdere wandelroutes direct voor het pand langs, waarvan het Pieterpad misschien wel de meest bekende is. Voor de fietsers is vooral “Knooppunt 81” een route waar ontzettend veel gebruik van wordt gemaakt. Ook ligt “In De Witte Dame” aan de route van het autoveer naar Velden waar zowel zomers als winters veelvuldig gebruik van wordt gemaakt.

Ligging
Doordat de A73 in ca 1996 volledig open is gesteld voor doorgaand verkeer, is de bereikbaarheid van Grubbenvorst steeds beter geworden zodat (naast de toeristische gast) ook de zakelijke gast de weg naar “In De Witte Dame” weet te vinden. Daarnaast ligt er nog steeds een geweldig groeipotentieel vanuit het enorme veilingterrein (Fresh Park) en het steeds meer groeiende industrieterrein van Trade Port. Ook vanuit deze terreinen is er een uitstekende ontsluiting naar het Duitse autonetwerk. Het pand ligt op een meer dan zeer goede ligging met meerdere speerpunten naar de toekomst toe.

Object
Met recht kan hier gesproken worden over een multifunctioneel bedrijf met meerdere facetten uit de horeca, bestaande uit o.a.:

Hotel
Er zijn 13 hotelkamers, welke vanaf 2015 allemaal zijn vernieuwd en welke voldoen aan alle wensen van de toeristische alsook de zakelijke gast, bestaande uit:

 • 2 lofts (elk groot ca 40 m² met kingsize bedden)
 • 4 Deluxe rooms (groot 21-26 m²)
 • Comfort Twin Rooms (21-26 m²)
 • Één persoons Singel Rooms (18 m² met 1.40 m bedden)
 • Alle kamers zijn voorzien van:
 • boxspring bedden
 • moderne badkamer met douche, toilet en wastafel(s), badjas, toiletartikelen, etc
 • bureau, zithoek, fauteuil(s)
 • eigen ingang
 • WiFi, Flatscreen met 250 zenders
 • Telefoon, radio, kluisje
 • Koffie- theevoorzieningen en minibar

Brasserie
Het brasseriegedeelte heeft naast een uitstekende dinerkaart ook een lunchkaart voor een erg breed publiek. Het brasseriegedeelte dient als ontbijtruimte voor de hotelgasten. Daarnaast wordt deze ruimte vaker gebruikt voor een borrel of ontmoetingsruimte. Deze brasserie biedt met een meer dan ruime opzet plaats aan ca 80 gaste en heeft een zelfstandige gescheiden toilettengroep. De publieke ruimte van de brasserie is volgens de Drank- en Horecawetvergunning ca. 190 m² groot. Het heeft een zelfstandige halfopen keuken waar alle benodigde faciliteiten aanwezig zijn.

Steakhouse
Het steakhouse kan volledig zelfstandig draaien van het brasseriegedeelte met eigen gescheiden toilettengroep, zelfstandig draaiende (open) keuken en afwashoek, vriezers en koelruimtes, zelfstandige bar en zelfs een terras. Het steakhouse heeft een eigen identiteit met filmset / Broadway uitstraling. Het bestedingsbedrag van de gasten van het Steakhouse liggen normaliter wat lager dan van de brasserie. Het Steakhouse heeft een paar bijzonderheden met een groot bereik zoals het onbeperkt spareribs eten, maar vooral het eten van pinda’s waarvan de schillen op de grond gegooid kunnen worden. Volgens de Drank- en Horecawetvergunning is het publieke gedeelte van het steakhouse ca. 142 m² groot en er kunnen ca. 92 gasten zitten.

Zaal
De ruimte wordt multifunctioneel ingezet. Als er geen activiteiten zijn wordt deze ruimte gebruikt als speelruimte voor de kinderen van het Steakhouse (er zit een directe verbindingsdeur). Ook wordt deze ruimte ingezet voor besloten feestjes, recepties alsook zakelijke meetings. Tenslotte wordt de ruimte gebruikt als stukje opslag voor het terras om de kussens en loungesets ‘s nachts droog te houden. Deze ruimte heeft een zelfstandige bar. Volgens de Drank- en Horecawetvergunning is deze ruimte ca. 60 m² groot.

Terras
De absolute blikvanger van dit bedrijf is echter wel het terras welke zich gedeeltelijk op gemeentegrond bevindt. Prachtig gelegen in de luwte van de bomen of indien gewenst in de zon. Het terras is volgens de Drank en Horecawetvergunning ca. 600 m² groot en biedt plaats aan ca. 320 (!) gasten. Het terras is verdeeld in 3 ruimtes (hoog terras, laag terras en terras Steakhouse) en sinds 2019 zijn de ondernemers ook gestart met het plaatsen van enkele erg populaire loungesets. De drankjes van het terras worden geserveerd vanuit een zelfstandige bar (gebouwd in de vorm van een brouwketel) welke rond is en nagenoeg het volledige terras kan overzien.

Registergoed
Huurder heeft de eerste 3 jaar een recht van koop van het registergoed.

Omzet
€ 1,400,000
Winst
€ 110,000
Aantal FTE
11-20
Regio
Zuid Nederland
Sector
Horeca, toerisme & recreatie, Overig
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#27539
Rechtsvorm
VOF