Richt zich voornamelijk op aanleg- en onderhoudsactiviteiten

Hoveniersbedrijf in de Flevopolder ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 725.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Midden Nederland

SECTOR

Agri & food
Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#30260

RECHTSVORM

VOF

Beschrijving

De bedrijfsactiviteiten richten zich voornamelijk op aanleg- en onderhoudsactiviteiten in de particuliere markt. Het klantenbestand kent een hoge mate van klanttrouwheid. Het bedrijf heeft een goede naamsbekendheid en regionale bekendheid.

Kerncijfers
In 2020 bedroeg het omzetniveau ruim € 725.000,--. Het bedrijf kent een zeer gezonde en structurele winstgevendheid. Circa 75% van de omzet is afkomstig uit aanlegwerkzaamheden, de resterende circa 25% wordt gerealiseerd vanuit onderhoudswerkzaamheden.

Personeel
In het bedrijf zijn 4 werknemers actief naast de vennoten. Eén van de vennoten richt zich uitsluitend parttime op de administratie en aanverwante zaken. In het seizoen wordt gebruik gemaakt van ‘vaste’ inhuur-/oproepkrachten. 

Locatie
De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in de Flevopolder. Het bedrijf is gevestigd op eigen terrein met diverse opstallen en kent een centrale ligging met een uitstekende bereikbaarheid. Koop of huur van de bedrijfslocatie is een optie, geen verplichting.

Geschikt voor
De onderneming biedt goede perspectieven en synergievoordelen voor een hoveniersbedrijf dat opzoek is naar uitbreiding. Ook voor een MBI-kandidaat met relevante ervaring en beschikbare financiële middelen biedt het bedrijf goede toekomstmogelijkheden.

Overdracht
De huidige eigenaren zijn bereid mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf aan zijn opvolger.

Transactievorm
Het betreft een activatransactie. Na ondertekening van een geheimhoudingsovereenkomst wordt meer informatie beschikbaar gesteld. 

Opleiding uitgelicht

Alex van Groningen

In de leergang M&A van Alex van Groningen kom je alles te weten over overnames, bedrijfswaardering en succesvolle integratie. Experts nemen je mee door het gehele overnameproces.