Hoveniersbedrijf

Aanleg- en onderhoudsactiviteiten, geen OG verplichting

Hoveniersbedrijf in de Flevopolder met aanleg- en onderhoudsactiviteiten ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz

Omzet € 640.000

Winst Op aanvraag

Sector Agri & food

RegioFlevoland

Beschikbaar
FTE 2-5
Rechtsvorm VOF
Type klanten B2B en B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Omzet € 640.000
FTE 2-5
Beschrijving

De bedrijfsactiviteiten richten zich voornamelijk op aanleg- en onderhoudsactiviteiten in de particuliere markt. Het klantenbestand kent een hoge mate van klanttrouwheid. Het bedrijf heeft een goede naamsbekendheid en regionale bekendheid.

Kerncijfers
In 2021 bedroeg het omzetniveau ruim € 640.000,--. Het bedrijf kent een zeer gezonde en structurele winstgevendheid (ruim 25% voor ondernemersbeloning). Circa 75% van de omzet is afkomstig uit aanlegwerkzaamheden, de resterende circa 25% wordt gerealiseerd vanuit onderhoudswerkzaamheden.

Personeel
In het bedrijf zijn 4 werknemers actief naast de vennoten. Eén van de vennoten richt zich uitsluitend parttime op de administratie en aanverwante zaken. In het seizoen wordt gebruik gemaakt van ‘vaste’ inhuur-/oproepkrachten. 

Locatie
De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in de Flevopolder. Het bedrijf is gevestigd op eigen terrein met diverse opstallen en kent een centrale ligging met een uitstekende bereikbaarheid. Koop of huur van de bedrijfslocatie is een optie, geen verplichting.

Geschikt voor
De onderneming biedt goede perspectieven en synergievoordelen voor een hoveniersbedrijf dat opzoek is naar uitbreiding. Ook voor een MBI-kandidaat met relevante ervaring en beschikbare financiële middelen biedt het bedrijf goede toekomstmogelijkheden.

Overdracht
De huidige eigenaren zijn bereid mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf aan zijn opvolger.

Transactievorm
Het betreft een activatransactie. Na ondertekening van een geheimhoudingsovereenkomst wordt meer informatie beschikbaar gesteld.

Brookz Sectormonitor Agri & Food
Wil je een bedrijf kopen of je bedrijf verkopen in de sector Agri & Food? Daar kan deze Brookz Sectormonitor voor de Agri & Food jou bij helpen.

Omzet € 640.000

Winst Op aanvraag

Sector Agri & food

RegioFlevoland

Beschikbaar
FTE 2-5
Rechtsvorm VOF
Type klanten B2B en B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Omzet € 640.000
FTE 2-5