Hoveniersbedrijf voor het grotere werk

Gespecialiseerd in cultuurtechnische en civiele werken


Beschrijving

Regionaal werkend hoveniersbedrijf (provincie Noord-Holland), gespecialiseerd in cultuurtechnische en civiele werken zoals ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen, straat- en rioolwerk, grond- en waterwerken, ontwerp, realisatie en onderhoud van openbaar, recreatief en particulier groen, rooien van bomen en houtopstanden en gladheidsbestrijding.

Bijzonderheden
Klanten zijn bedrijven, semi-overheid en particulieren. Met een aantal klanten zijn contracten afgesloten. Bedrijf bestaat circa 25 jaar. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel met besparingen op nieuwe grond- en brandstoffen door recycling en biomassaproductie. Uitgebreid en modern machinepark en een goed geoutilleerde bedrijfslocatie. Vijf medewerkers, waaronder inhuur, een hoge kwaliteit van dienstverlening en een goede winstgevendheid. De onderneming heeft geen schulden en is zeer gezond bedrijf. 

Reden verkoop
De onderneming wordt aangeboden wegens te veel aan werk.

Omzet

€ 800.000

Winst

EBITDA € 175.000

Aantal Fte

2-5

Regio

West Nederland

Sector

Agri & food, Zakelijke dienstverlening

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#23672

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!