Hoveniersbedrijf voor het grotere werk

Gespecialiseerd in cultuurtechnische en civiele werken
Regionaal werkend hoveniersbedrijf gespecialiseerd in cultuurtechnische en civiele werken zoals ontwerp, aanleg en onderhoud. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 800.000

EBITDA

EBITDA € 175.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

West Nederland

SECTOR

Agri & food
Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#23672

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Regionaal werkend hoveniersbedrijf (provincie Noord-Holland), gespecialiseerd in cultuurtechnische en civiele werken zoals ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen, straat- en rioolwerk, grond- en waterwerken, ontwerp, realisatie en onderhoud van openbaar, recreatief en particulier groen, rooien van bomen en houtopstanden en gladheidsbestrijding.

Bijzonderheden
Klanten zijn bedrijven, semi-overheid en particulieren. Met een aantal klanten zijn contracten afgesloten. Bedrijf bestaat circa 25 jaar. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel met besparingen op nieuwe grond- en brandstoffen door recycling en biomassaproductie. Uitgebreid en modern machinepark en een goed geoutilleerde bedrijfslocatie. Vijf medewerkers, waaronder inhuur, een hoge kwaliteit van dienstverlening en een goede winstgevendheid. De onderneming heeft geen schulden en is zeer gezond bedrijf. 

Reden verkoop
De onderneming wordt aangeboden wegens te veel aan werk.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!