Gespecialiseerd in cultuurtechnische en civiele werken

Regionaal werkend hoveniersbedrijf gespecialiseerd in cultuurtechnische en civiele werken zoals ontwerp, aanleg en onderhoud. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 800.000

EBITDA

EBITDA € 175.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

West Nederland

SECTOR

Agri & food
Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#23672

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Regionaal werkend hoveniersbedrijf (provincie Noord-Holland), gespecialiseerd in cultuurtechnische en civiele werken zoals ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen, straat- en rioolwerk, grond- en waterwerken, ontwerp, realisatie en onderhoud van openbaar, recreatief en particulier groen, rooien van bomen en houtopstanden en gladheidsbestrijding.

Bijzonderheden
Klanten zijn bedrijven, semi-overheid en particulieren. Met een aantal klanten zijn contracten afgesloten. Bedrijf bestaat circa 25 jaar. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel met besparingen op nieuwe grond- en brandstoffen door recycling en biomassaproductie. Uitgebreid en modern machinepark en een goed geoutilleerde bedrijfslocatie. Vijf medewerkers, waaronder inhuur, een hoge kwaliteit van dienstverlening en een goede winstgevendheid. De onderneming heeft geen schulden en is zeer gezond bedrijf. 

Reden verkoop
De onderneming wordt aangeboden wegens te veel aan werk.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.