Hypothekersvestiging Amsterdam

Gelegen in zeer dynamisch Zuidas-gebied
Hypothekersvestiging Amsterdam ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 625.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

2-5

REGIO

West Nederland

SECTOR

Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

B2C

PROFIELNUMMER

#29666

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Een hypothekersvestiging in Amsterdam ter overname aangeboden. Het betreft een franchiseformule met daarbij een unieke mogelijkheid voor een ondernemer om zich te vestigen in het dynamische Amsterdamse Zuidas-gebied.

Bijzonderheden
Deze vestiging is 20 jaar geleden door de huidige ondernemer overgenomen en kent een track-record van meer dan 35 jaar.

Klanten
De onderneming kenmerkt zich door een jarenlang stabiele omzet met groeipotentie voor de juiste ondernemer. De klandizie is zeer gevarieerd, van starters, doorstromers tot oversluiters en ondernemers. Het sterke merk van het bedrijf zorgt voor een constante stroom van potentiële klanten.

Potentie
Deze vestiging kent een sterke lokale aanwezigheid in een bloeiende regio met potentie op extra omzetgroei waarbij het merk en de unieke locatie een absolute pré zijn. Een kans voor ondernemers met hart voor de klant, netwerken en het financieringsvak.

Het team
De onderneming kent een hecht en ingewerkt team van vier vaste medewerkers (inclusief ondernemer) waarbij sales en begeleiding bij financiering de voornaamste taken zijn. Klanten worden van A tot Z door dit team begeleid bij hun financieringsaanvragen.

Overdracht
Ondernemer is bereid om, indien gewenst, kortstondig mee te werken ten behoeve van een soepele overdracht. Een inverdienregeling is eventueel bespreekbaar.

Geschikt voor
Deze onderneming is uitermate geschikt voor reeds actieve adviseurs die de stap willen zetten naar zelfstandig ondernemerschap en in een lopend bedrijf willen instappen om daar zelf direct inkomen uit te genereren.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!