Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

ICT bedrijf (B2B) met goede resultaten

Met gevoel voor service


Beschrijving

Het betreft een ICT bedrijf in het midden van het land. De activiteiten betreffen voornamelijk systeembeheer, netwerkbeheer, VOIP, Office365 en levert de benodigde hardware. Het merendeel wordt verdiend door het leveren van uren. De onderneming is zeer rendabel.

Klanten
De klanten hebben een omvang van 1 tot 60 medewerkers. Klanten bevinden zich overwegend ook in het midden van het land met een enkele uitschieter naar het zuiden van het land. De onderneming bestaat sinds 2006 en heeft sindsdien een goede en trouwe klantenkring opgebouwd. Een deel van de klanten wordt bediend door middel van een serviceovereenkomst. De andere klanten bestaan uit een groep klanten die regelmatig terug komen. Van alle klanten is uitgebreide documentatie aanwezig. Dit maakt het mogelijk om op een beheerste wijze gegevens over te dragen.

Gezocht naar
De huidige eigenaar wil geleidelijk aan meer vrije tijd en zoekt een partij die goed en flexibel kan samen werken en de onderneming in stappen in maximaal 5 jaar geheel wil en kan overnemen. De eigenaar blijft gedurende die periode actief in het bedrijf en zal dit geleidelijk afbouwen.

Ideale koper
De ideale koper is een kleinschalige onderneming in dezelfde regio (tussen Utrecht - 's Hertogenbosch) zonder 9-5 mentaliteit met een goed gevoel voor service.

Omzet
€ 190,000
Winst
€ 136,000
Aantal FTE
1
Regio
Midden Nederland
Sector
IT, online & e-commerce, Zakelijke dienstverlening
Type klanten
B2B
Profielnummer
#28453
Rechtsvorm
B.V.