Met showroom toegankelijk voor consumenten

ICT-bedrijf in het noorden van Nederland met al jaren aantoonbare stabiele omzet en winst. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 1.100.000

EBITDA

Nettowinst € 500.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Noord Nederland

SECTOR

IT, online & e-commerce
Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#30392

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

ICT-bedrijf in Noord-Nederland. Het bedrijf is actief in de zakelijke markt, levering van producten, maar ook diensten in de vorm van ondersteuning, installatie en onderhoud. Daarnaast leveren wij werkplekken, bijbehorende (zit-sta) oplossingen en zitmeubilair. Op gebied van presentatieoplossingen in de vorm van beamers, lcd schermen en audio voor presentatieruimtes heeft men ook een breed en diep assortiment en zorgt ook voor installatie en onderhoud hiervan. De klant is gewend alles te kunnen bestellen op één adres.

Locatie
Het bedrijf is niet-locatiegebonden, echter zit wel op een A-locatie, wat voor veel klanten wel als gemakkelijk wordt ervaren om i.p.v. te bestellen producten af te halen. Tevens is de showroom toegankelijk voor consumenten. Deze zorgen ook voor 20% van de omzet; hardware, service, supplies, bureaustoelen en kantoorartikelen neemt men af.

Opleiding uitgelicht

Alex van Groningen

In de leergang M&A van Alex van Groningen kom je alles te weten over overnames, bedrijfswaardering en succesvolle integratie. Experts nemen je mee door het gehele overnameproces.