ICT-bedrijf met divers dienstenaanbod

Gevestigd in de regio Den Haag
ICT bedrijf met een divers dienstenaanbod ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 205.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

2-5

REGIO

West Nederland

SECTOR

IT, online & e-commerce

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#30074

RECHTSVORM

VOF

Beschrijving

Het bedrijf is gestart in 2006 en is gevestigd in de regio Den Haag. Vanaf de start is het succes daar geweest. Zelfs zodanig dat er in 2008 een bedrijfspand van circa 240 m² is aangekocht. Vanaf 2015 is het bedrijf zich 100% gaan richten op IT-dienstverlening in de breedste zin van het woord en louter alleen aan bedrijven.

Visie
De visie is servicegerichtheid door: korte lijnen, transparantie en daardoor snel kunnen handelen, waarbij de kwaliteit niet uit het oog verloren wordt.

Aangeboden diensten
Aangeboden diensten zijn o.a. werkplekbeheer, backup-systemen, verkoop en installatie van apparatuur en onderhoud van netwerken.

Klantenkring
De klantenkring bestaat voor bijna 100% uit vaste klanten. De klantenkring is zeer stabiel te noemen.

Omzet
De omzet van 2020 is € 182.000. Over 2021 wordt er een omzet verwacht van € 205.000.

Aangeboden belang
Het betreft een transactie van de klantenkring inclusief de aankoop van het bedrijfspand. Overname roerende zaken is in overleg mogelijk.

Vraagprijs
De vraagprijs voor het bedrijf inclusief bedrijfspand is € 530.000. Bij serieuze interesse kan er een taxatierapport worden gestuurd.

Geschikt voor
De koper dient bij voorkeur affiniteit met de branche te hebben. Koper kan een strategische partij zijn, maar ook een MBI-kandidaat die op deze wijze een perfecte start kan maken en zich kan richten op het verder uitbouwen van de omzet en de bijbehorende organisatie.

Eigen middelen
Om een soepele financiering mogelijk te maken, dient een koper over voldoende eigen middelen te kunnen beschikken.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!