Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

ICT dienstverlener

Trusted advisor van een stabiele klantengroep in het MKB


Beschrijving

De onderneming werd 25 jaar geleden opgericht en startte met het realiseren van ICT-projecten in het midden- en kleinbedrijf. Het bedrijf ontwikkelde zich tot een proactieve dienstverlener volgens het Managed Service Provider-model met een vertrouwenspositie bij een stabiele klantengroep. Aan deze groep wordt een pakket van diensten geleverd met betrekking tot realisatie en beheer van ICT-infrastructuur, met veel aandacht voor continuïteit en veiligheid van de klantorganisatie.

De markt
De onderneming bedient een diverse klantengroep in het midden- en kleinbedrijf, van musea tot festivalorganisaties en van advocaten en makelaars tot het onderwijs en is vooral actief in de Randstad.  

Het team
Het team bestaat naast de eigenaar uit 3 werknemers (2,8 Fte) die de dagelijkse operationele werkzaamheden berichten.

De omzet
De omzet is in de afgelopen jaren stabiel rond € 0,9 mio met een groot aandeel recurring revenue en een uitstekende winstgevendheid.

De reden van verkoop
De huidige eigenaar heeft meer dan 25 jaar in het bedrijf gewerkt en heeft nu de ambitie om tijd vrij te gaan maken voor andere uitdagingen. Zijn rol zal na de overname overeenkomstig de wensen van de koper worden ingevuld, waarbij zowel aanblijven voor een overeen te komen overdrachtsperiode als andere opties bespreekbaar zijn.

Omzet
€ 900,000
Aantal FTE
2-5
Regio
West Nederland
Sector
IT, online & e-commerce
Type klanten
B2B
Profielnummer
#28585
Rechtsvorm
B.V.