Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

ICT onderneming

Systeembeheer, VOIP, Supportdesk, Office365, Hardware


Beschrijving

De onderneming is actief in het MKB. De klantenkring bestaat uit enkele tientallen trouwe klanten. Er worden klanten bediend die variëren van 1 tot 60 medewerkers. Een aantal klanten wordt bediend aan de hand van een serviceovereenkomst met SLA. Klanten worden overwegend remote bediend. Er vinden ook betaalde adviesgesprekken met of bij klanten plaats. Deze gesprekken kunnen ook weer leiden tot extra verkopen bij de klant.

Hardware geleverd en software ontwikkeld
Naast het leveren van diensten wordt ook hardware geleverd. Van alle klanten is uitgebreide documentatie aanwezig waardoor deze eenvoudig kunnen worden overgenomen. Op heel kleine schaal wordt ook software ontwikkeld en onderhouden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van c#.net en vb.net. Denk hierbij aan het maken van koppelingen of het aanbieden van webservices.

Bijzonderheden
De onderneming is een besloten vennootschap met een enkele aandeelhouder. Buiten de genoemde klanten en bijbehorende omzet zijn er geen bijzondere bezittingen. Er zijn ook geen bijzondere verplichtingen als huur en dergelijke. De kleinschaligheid zorgt voor een goed overzicht.

Transactievorm
Een transactie die leidt naar de verkoop of fusie van de onderneming kan een aandelentransactie zijn, maar ook enkel een activatransactie behoort tot de mogelijkheden.

Bereidheid eigenaar
Bij volledige verkoop is bespreekbaar dat de huidige eigenaar gedurende een termijn nog aan de onderneming verbonden blijft.

Reden verkoop
Reden van verkoop is dat de huidige eigenaar meer persoonlijke vrijheid wil. Dit lukt niet in combinatie met een eigen bedrijf.

Omzet
€ 150,000
Winst
EBITDA € 110,000
Aantal FTE
1
Regio
Midden Nederland
Sector
IT, online & e-commerce
Profielnummer
#27173
Rechtsvorm
B.V.