Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

ICT ontwikkeling en mediabedrijf

In ontwikkeling van websites, webshop, apps en maatwerk software. Koper hoeft geen ervaring te hebben in de branche


Beschrijving

Het betreft een ICT bedrijf in het midden van het land. De activiteiten betreffen voornamelijk het ontwikkelen van websites, webshops, apps en op maatwerk software. Het meeste wordt verdiend door het leveren van Fixed Price tarief waardoor de klant precies weet waar hij aan toe is. De klanten hebben een omvang van 1 tot 60 medewerkers. Klanten bevinden zich door het hele land met een enkele uitschieter naar Belgie/Duitsland. De onderneming bestaat sinds 2015 en heeft sindsdien een goede en trouwe klantenkring opgebouwd.

Klanten
Een een groot deel van de klanten zijn klanten die op onze speciale en unieke manier bij ons komen (dit word enkel nader uitgelegd bij een eventuele overname). De andere klanten bestaan uit een groep klanten die regelmatig terug komen.

Rendabel
De onderneming is goed rendabel en levert zeer goede inkomsten zonder hoge maandelijkse kosten. De manier van opdrachten binnen krijgen is dan ook zeer uniek en zeker winstegevend.

Activiteiten van het bedrijf

  • Websites
  • Webshops (Gespecialiseerd in Magento, WooCommerce, Opencart, Prestashop, Shopify & Lightspeed)
  • Apps (iOS-apps en Android-apps op maat)
  • SEO/SEA (marketing strategie bedenken, opzetten beheren, monitoren en optimaliseren.
  • Maatwerk (internetoplossing volledig op maat bouwen, aanpassen, koppelen of integreren.)
  • Logo Design
  • Huisstijl
  • Branding
  • Grafische
  • Teksten

Al deze werkzaamheden kunnen gedaan en verwerkt worden door het unieke en eigen bedacht systeem waardoor kennis en ervaring geen vereisten zijn. 

Overname klanten
Bij de overname zitten ook vaste klanten. Het gaat hierbij om klanten met bekende apps waar de ondernming parttime voor ingehuurd worden.

Onderscheidend vermogen
De onderneming kan grote zaken bereikbaar maken voor kleine en grote ondernemingen tegen Fixed Price tarieven, maar kan zich ook heel breed/allround opstellen. Naast de reguliere activiteiten is het ook mogelijk om maatwerksoftware te maken. Dit gebeurt in vb.net en c#.net. Deze activiteiten zijn niet groot maar wel aanvullend op de hoofdactiviteiten en zorgen ervoor dat er een allround relatie met de klanten is.

Workflow
Al de werkzaamheden kunnen gedaan en verwerkt worden door ons uniek en eigen bedacht workflow systeem waardoor kennis en ervaring geen vereisten zijn. Het leiden van meerdere projecten tegelijk is dan ook geen probleem.

Overige kenmerken en omschrijving koper
De koper kan een persoon zijn die op zoek is naar een nieuwe uitdaging zonder vaste lasten maar met inkomen garantie, deze garantie kan ik 100% garanderen met ons uniek systeem van  werken. De koper kan ook mogelijk een bedrijf zijn dat een uitbreiding van de bestaande klantenkring wil realiseren en meer werk garantie met minder vaste lasten wil.

Omzet
€ 48,500
Winst
€ 40,000
Regio
Midden Nederland
Sector
IT, online & e-commerce, Media, reclame & communicatie
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#27577
Rechtsvorm
B.V.