ICT provider

Hoofdzakelijk systeem-, netwerk- en werkplekbeheer

ICT provider met een breed dienstenaanbod en een sterke regionale dekking en stijgende contractuele omzet ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 2.200.000

EBITDA

EBITDA € 146.000

AANTAL FTE

11-20

REGIO

Limburg

SECTOR

IT, online & e-commerce

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#31643

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Rendabel ICT-bedrijf met een hoog aandeel contractuele omzet. Het bedrijf is gevestigd in de regio Zuid-Nederland met sterke regionale dekking. Het klantenbestand bestaat uit gerenommeerde klantnamen en terugkerende klanten.

Bijzonderheden
Het bedrijf heeft een breed dienstenportfolio (managed services) met focus op systeembeheer, netwerkbeheer, werkplekbeheer en clouddiensten. Daarnaast doen zij additioneel IT-advisering en softwareontwikkeling.

Eigen ontwikkeld softwaresysteem
Het bedrijf heeft een eigen ontwikkeld softwaresysteem voor o.a. CRM en ticketing dat zorgt voor automatisering van administratieve processen en ondersteuning van de service desk.

Key figures
Jaarlijkse stijging in de contractuele omzet.

Personeel
De Onderneming beschikt over 13,9 FTE te verdelen in (senior) service desk medewerkers, hoofd service desk, software developers en front- en backoffice.

Financials

  • 13,9 FTE
  • € 2,2 miljoen omzet L.E. 2021
  • € 146k EBITDA L.E. 2021

Verkooprationale
De onderneming is toe aan een volgende stap die niet in lijn ligt met de wensen en competenties van het huidige management. Het management wil haar technologische vaardigheden volledig inzetten op een nieuwe uitdaging.

Transactie
Huidige aandeelhouders streven naar een 100% aandelentransactie.

Kantoor uitgelicht


Marktlink is al meer dan 25 jaar dé M&A-specialist. Jaarlijks begeleiden 130 professionals ruim 100 deals. Altijd onafhankelijk en met een passie voor ondernemen.