Importeur van innovatief Duits (object-)beveiligingsproduct

Strategisch partner (50% van de aandelen) voor volgende groeifase


Beschrijving

Importeurschap van een innovatief object-beveiligingsproduct (alarmsysteem). Het bedrijf heeft de exclusieve verkooprechten van dit Duitse beveiligingsproduct in handen.

Duitse markt
Het systeem is in Duitsland 4 jaar op de markt en kent daar een zeer explosieve groei (70.000 stuks in 4 jaar) in de particuliere en het laatste jaar ook in de bedrijfsmarkt. Het alarmsysteem werpt een totaal nieuwe blik op objectbeveiliging, is volledig ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland.

Nederlandse markt
In Nederland is het bedrijf volledig operationeel met zeer goede marketing ondersteunende materialen (on- en offline), backoffice en financiële administratie. Verkoop geschiedt door een team van zelfstandige verkopers en via derde-partijen. Intensieve samenwerking met Duitse partner met inspraak op innovatie en productontwikkeling. Bedrijf is klaar om nu echt uit de startblokken te schieten. 

Businessmodel
Winstgevend businessmodel met goede marges.

Gezocht naar
Hiervoor wordt een strategisch partner gezocht die met name de operatie aanstuurt. Samen met de andere aandeelhouder, die verantwoordelijk is marketing en leadgeneratie en eveneens 50% van de aandelen bezit.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer gaat zich richten op andere bedrijfsmatige activiteiten.

Aangeboden belang
De verkopende ondernemer verkoopt 50% van de aandelen. Prijs voor het belang bedraagt € 55.000,-

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een aandelentransactie, waarbij u mede-aandeelhouder wordt van de huidige onderneming.

Aantal Fte

2-5

Regio

Niet locatie gebonden

Sector

Detailhandel, Groothandel

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#29448

Online Kerstshow | 3 dec | 15.30 uur

Online Kerstshow

Programma

Kijk donderdag 3 december van 15.30 - 17.00 uur naar de online Kerstshow van Brookz & Dealsuite. De ultieme afsluiting van een bijzonder overnamejaar!

  • Top 10 mooiste MKB-deals
  • Outlook 2021
  • Column Robert De Boeck
  • Lancering Brookz 500
  • Bekendmaking winnaars F&O Awards
Schrijf je in!