Instapklaar bedrijf voor startende ondernemer (vakman) in de regio Breda - Tilburg

Het betreft een kleine, jonge (start najaar 2018), maar volledig geoutilleerde industriële spuiterij. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 135.000

EBITDA

Nettowinst € 50.000

AANTAL FTE

1

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Industrie & productie

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#28769

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Betreft een kleine, jonge (start najaar 2018), maar volledig geoutilleerde industriële spuiterij met mogelijkheden om te groeien. Overname betreft het volledige bedrijf met uitzondering van het pand, de compressor en de spuitcabines. Deze mogen gehuurd worden van de huidige eigenaar. Personeelsleden zijn er niet.

Bijzonderheden
Van de huidige omzet van € 135.000 blijft ook in de toekomst ongeveer 75% behouden door middel van opdrachten van de huidige eigenaar. 

Kans
Het betreft hiermee een ideale kans voor vakmensen die graag een eigen bedrijf willen starten, maar niet de middelen hebben om grootschalig te investeren. Ook geschikt voor productiebedrijven met behoefte aan een eigen spuiterij in de regio.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.