Up to date machine- en wagenpark

Het betreft hier een middelgroot bestratingsbedrijf gevestigd in Limburg. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 2.200.000

EBITDA

EBITDA € 225.000

AANTAL FTE

11-20

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Automotive, transport & logistiek
Bouw & installatietechniek

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#28546

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Het betreft een middelgroot bestratingsbedrijf (11 FTE) gevestigd in Limburg. Men werkt hoofdzakelijk (direct en indirect) voor gemeenten waar men sinds jaren een vaste partner is voor grotere infra projecten.

Kerncijfers
De omzet, die voor 90% gerealiseerd wordt in de provincie Limburg, is al jaren stabiel en bedraagt tussen de € 1,7 en € 2,2 mio per jaar. Financiële positie en rendement zijn goed. Het machine- en wagenpark is up to date. 

Bijzonderheden
Het bedrijf is gestart in 1986 en heeft in de loop der jaren een goede reputatie opgebouwd. Naast de eigen medewerkers werkt men met een vast team van een 17 tal inhuur krachten/zzp-ers.

Reden verkoop 
Vanwege de leeftijd van de DGA (56 jaar) en het ontbreken van opvolging binnen de familie is besloten om voor het bedrijf een externe koper te zoeken.

Transactie
Het betreft de verkoop van 100% van de aandelen van de twee werkmaatschappijen. Desgewenst is overname van het bedrijfspand (eigendom van de holding) ook mogelijk. 

Bereidheid eigenaars
De DGA, is bereid om nog een aantal jaren (nader af te spreken) aan het bedrijf verbonden te blijven. 

Meer informatie?
In geval van serieuze interesse is na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring nadere informatie beschikbaar.

MKB-Fonds

Investeerder in beeld

MKB Fonds investeert in volwassen mkb-bedrijven met een bewezen marktpositie. Wij zijn een lange termijn, actief ondersteunende investeerder, die zich voornamelijk richt op het realiseren van bedrijfsopvolging (pre-exit) en buy and build.