Op zoek naar kapitaal

Het betreft een onderneming in het inbrengen van digitale coderingen (watermerken) door embossing. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 500.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Oost Nederland

SECTOR

IT, online & e-commerce
Industrie & productie

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#28681

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Het betreft een onderneming in het inbrengen van digitale coderingen (watermerken) door embossing en het inpersen van structuur in drukwerk, kunststoffen, metalen etc. Hiermee wordt een vergaande verbetering van de recyclemogelijkheden van kunststoffen bereikt. Verder kan deze technologie worden toegepast ter bescherming van namaak.

Bijzonderheden
Het bedrijf bezit een zeer innovatie ontwikkeling die kan worden toegepast in afvalscheiding en daarmee vergaande verbetering van recycling van o.a. alle soorten plastic, zoals flessen (food en non food), kunststof kratten, kitkokers maar ook om namaak te detecteren, o.a. medicijnen, auto-onderdelen, electronica, speelgoed, laminaat etc. etc. De toepassingsmogelijkheden zijn legio.

Omzetindicatie
Nu € 500.000,- snelle doorgroei naar € 4.000.000,- in de komende 2 jaren.

Markt
De markt bestaat uit grote partijen/brandowners in Europa die met verbeteren van duurzaamheid/recycling/afvalstromen te maken hebben.

FTE
5 FTE. Doorgroei naar 20 FTE. 

Financieringsbehoefte
Het bedrijf heeft voor de volgende stappen aanvullend vermogen nodig ter grootte van € 1.500.000,-.

MKB-Fonds

Investeerder in beeld

MKB Fonds investeert in volwassen mkb-bedrijven met een bewezen marktpositie. Wij zijn een lange termijn, actief ondersteunende investeerder, die zich voornamelijk richt op het realiseren van bedrijfsopvolging (pre-exit) en buy and build.