Innovatief bedrijf in digitale watermerk technologie

Op zoek naar kapitaal


Beschrijving

Het betreft een onderneming in het inbrengen van digitale coderingen (watermerken) door embossing en het inpersen van structuur in drukwerk, kunststoffen, metalen etc. Hiermee wordt een vergaande verbetering van de recyclemogelijkheden van kunststoffen bereikt. Verder kan deze technologie worden toegepast ter bescherming van namaak.

Bijzonderheden
Het bedrijf bezit een zeer innovatie ontwikkeling die kan worden toegepast in afvalscheiding en daarmee vergaande verbetering van recycling van o.a. alle soorten plastic, zoals flessen (food en non food), kunststof kratten, kitkokers maar ook om namaak te detecteren, o.a. medicijnen, auto-onderdelen, electronica, speelgoed, laminaat etc. etc. De toepassingsmogelijkheden zijn legio.

Omzetindicatie
Nu € 500.000,- snelle doorgroei naar € 4.000.000,- in de komende 2 jaren.

Markt
De markt bestaat uit grote partijen/brandowners in Europa die met verbeteren van duurzaamheid/recycling/afvalstromen te maken hebben.

FTE
5 FTE. Doorgroei naar 20 FTE. 

Financieringsbehoefte
Het bedrijf heeft voor de volgende stappen aanvullend vermogen nodig ter grootte van € 1.500.000,-.

Omzet

€ 500.000

Regio

Oost Nederland

Sector

IT, online & e-commerce, Industrie & productie

Type Klanten

B2B

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#28681

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!