Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Innovatief communicatiebureau

In online en offline communicatie


Beschrijving

De organisatie is een innovatief communicatiebureau in online en offline communicatie met een bestaansrecht van vijf jaar.

Bijzonderheden
De onderneming is actief op het gebied van online en offline communicatie en het bedenken van strategische en creatieve oplossingen: Positionering, imago, identiteit, marketing, campagnes, joint promotions door vertaald in brochures, advertenties, posters, magazines, verpakkingen en ondersteund door websites, webshops, apps en social media. De werkzaamheden ten behoeve van de opmaak en het vervaardigen van de benodigde reclamemiddelen wordt uitbesteed aan derden.

Ontwerp en concept
De onderneming onderscheidt zich door middel van een creatief ontwerp met een daaraan gekoppeld concept om de klant te verrassen en tot nieuwe inzichten te brengen. De klanten komen bij de onderneming dankzij haar bewezen creatieve ontwerpen en betrouwbaarheid in levering en kwaliteit. De onderneming streeft ernaar een stabiele communicatie partner te zijn.

Organisatie
De organisatie wordt gedreven door twee betrokken vennoten met meer dan 30 jaar ervaring in de branche. Een vennoot is verantwoordelijk voor de financiële administratie en planning en de andere is verantwoordelijke voor de creatieve ontwerpen en concepten. De onderneming kent geen uitvoerend personeel daar al het uitvoerend werk uitbesteed wordt aan derden.

Vestiging
De organisatie is gevestigd in Zuidoost-Brabant in een gehuurd bedrijfspand. De klanten kring is divers en bestaat uit zowel MKB bedrijven als nationale familiebedrijven actief in de onder andere de hotelbranche, voedingsindustrie en outdoor, zowel nationaal als internationaal.

Reden van verkoop en beoogde transactie
De vennoten wensen gezien hun huidige leeftijd een deel van het opgebouwde ondernemers vermogen veilig te stellen. Daarnaast zoeken zij een ondernemer of partij die samen met hen de groeikansen van de onderneming kan realiseren. De onderneming betreft een VOF voor 50% in handen van vennoot 1 en voor 50% in handen vennoot 2. De beoogde transactie is de verkoop van een belang tot en met 33,3%.

Financiële informatie
De organisatie is sinds haar oprichting jaarlijks gegroeid, en heeft een gemiddelde omzetgroei van 20% per jaar gerealiseerd.

  • Omzet indicatie 2018 € 190.000;
  • EBITDA indicatie 2018 € 42.500;
  • Inschatting te realiseren omzet 2019 € 230.000.

Profiel koper
Men is op zoek naar een investeerder met interesse en oog voor de communicatieve markt, een strategisch denker voor de toekomst die mee de groeikansen voor de onderneming kan realiseren. De propositie is zodoende interessant voor:

  • Strategische koper
  • MBI-kandidaat met affiniteit voor (online) communicatie
Omzet
€ 190,000
Winst
EBITDA € 42,500
Aantal FTE
2-5
Regio
Zuid Nederland
Sector
Media, reclame & communicatie
Profielnummer
#27153
Rechtsvorm
VOF