Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Innovatief uitzendbureau met winstgevend platform

Onderneming is in heel Nederland actief


Beschrijving

De onderneming is gevestigd in Midden-Nederland en heeft een jarenlange zeer goede reputatie opgebouwd. Focus ligt voornamelijk op MKB organisaties. Portfolio van een paar honderd klanten.

Bijzonderheden
Potentie zit in het verder structureren van de operationele organisatie buiten het platform om. Bedrijf bezit een eigen innovatief platform waar vraag een aanbod tot stand komen. Platform is al 5 jaar actief in de markt en daarmee niet langer te classificeren als startup. Platform wordt mee verkocht met de organisatie.

Werknemers
Tussen de FTE zitten voornamelijk hoogopgeleidde werknemers waaronder ook een Full stack programmeur. Bedrijf is sinds de oprichting alle boekjaren winstgevend.

Platform
Bedrijf is dusdanig ingericht mede door het platform, dat ook in minder economische tijden zij een voorloper kan blijven in de flexbranche.

Interessant voor
Verkoper is op zoek naar of een gevestigde organisatie, die op zoek is naar een innovatieve partij. Een ervaren ondernemer die het bedrijf naar het volgende niveau tilt. Of op zoek naar een ervaren medewerker in de uitzendbranche wie voor zichzelf wil beginnen. Alle intellectueel eigendomsrechten worden meeverkocht. Waaronder een internationaal geregistreerde merk naam. Weinig tot geen liabilities.

Omzet
€ 2,000,000
Winst
Nettowinst € 150,000
Aantal FTE
6-10
Regio
Midden Nederland
Sector
IT, online & e-commerce, Zakelijke dienstverlening
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26530
Rechtsvorm
B.V.