Installatiebedrijf

Ook dakbedekking en zink- en loodwerken


Beschrijving

De onderneming kent een lange bestaansgeschiedenis en heeft een gerenommeerde naam opgebouwd als een allround loodgietersbedrijf, actief op zowel de zakelijke als particuliere markt. Naast de installatiewerkzaamheden (gawalo) vinden werkzaamheden plaats op het gebied van dakbedekking en specialistische zink- en loodwerken.

Locatie
De bedrijfslocatie is centraal gelegen en beschikt over een kantoor, kantine, werkplaats en magazijn. De huur van de bedrijfslocatie na overname is een optie, geen voorwaarde. Het bedrijf is derhalve verplaatsbaar.

Kerncijfers
Het omzetniveau bedraagt ruim € 750.000 in 2019 en is structureel winstgevend. Voor 2020 wordt een minimaal gelijkwaardige omzet en (zeer goede) winstgevendheid geprognosticeerd. Buiten de eigenaar zijn 3 allround loodgieter/installateurs actief (met een zeer hoge omzet per werknemer). Slechts in zeer beperkte mate inhuur van externen. De kantoorwerkzaamheden vinden plaats door de eigenaar en het administratiekantoor.

Reden verkoop
De ondernemer is vanwege gebrek aan interne opvolging op zoek naar een geschikte overnamekandidaat waarbij de ondernemer, indien gewenst, mee wil werken aan een soepele overdracht van het bedrijf.

Geschikt voor
De onderneming biedt zeer goede perspectieven en synergievoordelen voor een bestaande speler in de installatiebranche. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI-kandidaten met kennis(en kunde) van de branche. Het betreft een aandelentransactie.

Meer informatie?
Na het ondertekenen van een geheimhoudingsovereenkomst komt meer informatie beschikbaar.

Omzet

€ 750.000

Aantal Fte

2-5

Regio

West Nederland

Sector

Bouw & installatietechniek

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#29227

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!