Installatiebedrijf

Met een goede reputatie op verwarmingsgebied


Beschrijving

Een gas/technisch-erkend installatiebedrijf waarbij de activiteiten voornamelijk zijn gericht op installatie van cv-ketels (gas en elektrisch), centrale verwarming en klein sanitair. De laatste jaren richt de onderneming zich steeds meer op duurzame oplossingen zoals warmtepompen, zonneboilers en elektrische doorstroomapparaten. Daarnaast verricht de onderneming ook service en onderhoud aan installaties.

Bijzonderheden
De onderneming bestaat al meer dan 35 jaar, heeft een uitstekende naamsbekendheid en heeft hierdoor een trouw klantenbestand op weten te bouwen van voornamelijk particulieren, maar ook wat verenigingen en zakelijke klanten.

Locatie
De bedrijfslocatie/bedrijfspand is centraal gelegen in de regio en beschikt over een werkplaats/magazijn, een kantoor met 3 verblijfsruimten, sanitair faciliteit, alsmede een keukenblok. Er zijn twee parkeerplaatsen. De aankoop van het bedrijfspand is een optie, maar geen must.

Reden voor verkoop
Reden voor verkoop is de pensioengerechtigde leeftijd van de ondernemer, maar er is bereidheid om mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf aan zijn opvolger.

Geschikt voor
De onderneming is geschikt voor een strategische partij die haar activiteiten en klantenbestand wil uitbreiden. Tevens is de onderneming geschikt voor een MBI-kandidaat met kennis van de sector.

Omzet

€ 150.000

Aantal Fte

1

Regio

West Nederland

Sector

Bouw & installatietechniek

Type Klanten

B2C

Rechtsvorm

VOF

Profielnummer

#29357

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!