Al meer dan 40 jaar actief

Installatiebedrijf gespecialiseerd in CV's en warmtepompen met goed rendement. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 1.200.000

EBITDA

EBITDA € 90.000

AANTAL FTE

6-10

REGIO

West Nederland

SECTOR

Bouw & installatietechniek

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#30373

RECHTSVORM

VOF

Beschrijving

De eigenaar van deze onderneming heeft het bedrijf uitgebouwd tot een installatiebedrijf met een goede reputatie voor de aanleg het het onderhoud van verwarmingssystemen. De onderneming houdt zich bezig met installatie en onderhoud van zowel traditionele (gas) als klimaatneutrale verwarmingssytemen (warmtepompen). De onderneming is al meer dan 40 jaar actief in de markt.

Klanten
Men werkt vooral voor vaste klanten en doet ook veel renovatieprojecten. Naast (onderhoud en installatie van) de reguliere CV’s worden steeds meer warmtepompinstallaties en (zonne)boilers geleverd. Er is een grote portefeuille onderhoudscontracten (particulier en zakelijk) en men beschikt over kennis van moderne technieken in het kader van duurzame klimaat technieken (warmtepompen, zonnepanelen).

Medewerkers
De onderneming maakt gebruik van 4 à 5 monteurs en 1,5 FTE administratiefpersoneel. Voor specifieke werkzaamheden worden ZZP'ers ingehuurd.

Reden verkoop
De eigenaar heeft geen opvolging in het bedrijf of de familie.

Geschikt voor
Het bedrijf is vooral geschikt voor strategisch geïnteresseerde partijen of een MBI-kandidaat met voldoende eigen middelen. Nadat een geheimhoudingsverklaring is ondertekend kan nadere informatie in de vorm van een IM beschikbaar worden gesteld. 

Opleiding uitgelicht

Alex van Groningen

In de leergang M&A van Alex van Groningen kom je alles te weten over overnames, bedrijfswaardering en succesvolle integratie. Experts nemen je mee door het gehele overnameproces.