Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Installatiebedrijf gespecialiseerd in koeltechniek en airconditioning

Beschikt over alle benodigde certificaten van koudetechniek en luchtbehandeling


Beschrijving

De ter overname aangeboden onderneming is een gespecialiseerd en gerespecteerd installatiebedrijf op het gebied van koeltechniek en airconditioning. De activiteiten van de onderneming zijn gericht op advies, ontwerp, installatie en onderhoud van koel- en vriescellen, koelinstallaties en airconditioning.

Het bedrijf
De onderneming is gevestigd in Zuidwest Nederland en bedient hier een gevarieerd en gerenommeerd klantenbestand. Het personeel van de onderneming is professioneel en ervaren.De aandeelhouders zijn voornemens 100% van de aandelen van de onderneming over te dragen aan een conveniërende derde partij. Daarbij zijn zij bereid om, in overleg met de koper, gedurende een nader vast te stellen periode werkzaam te blijven voor de onderneming.

Bijzonderheden
De onderneming is een NVKL-erkende installateur. Zodoende staan kwaliteit, professionaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel.  De onderneming beschikt over alle benodigde certificaten op het gebied van koudetechniek en luchtbehandeling. De onderneming is goed renderend, heeft een stabiel en sterk trackrecord en is financieel gezond.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Aandelentransactie, waarbij u aandeelhouder wordt van de huidige onderneming.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet
€ 850,000
Aantal FTE
6-10
Regio
Zuid Nederland
Sector
Bouw & installatietechniek, Industrie & productie
Profielnummer
#26093
Rechtsvorm
B.V.