Installatiebedrijf regio Amsterdam

Totaalpakket aan GAWALO-dienstverlening


Beschrijving

De onderneming biedt een totaalpakket aan GAWALO-dienstverlening, deze loopt uiteen van onderhoud, renovatie, vervanging en advisering op het gebied van: 

  • Verwarming
  • Waterleiding/riolering
  • Sanitair
  • Storingen
  • Loodgieterswerkzaamheden (incl. zink- en dakwerken)

Bijzonderheden
Het bedrijf kent een lange bestaansgeschiedenis en heeft een zeer goede regionale bekendheid. Het bedrijf heeft een goede spreiding over de verschillende soorten opdrachtgevers (circa 40% particulier/klein zakelijk versus 60% groot zakelijk/utiliteit). 

Locatie
De bedrijfslocatie is centraal gelegen in de regio Amsterdam. De huur of koop van bedrijfslocatie vormt geen onderdeel van de bedrijfsovername.

Reden verkoop
De ondernemer is vanwege gebrek aan opvolging op zoek naar een geschikte overnamekandidaat waarbij de huidige eigenaar bereid is mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf aan zijn opvolger.

Geschikt voor
De onderneming biedt zeer goede perspectieven en synergievoordelen voor een bestaande speler in de installatiebranche. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI-kandidaten met kennis (en kunde) van deze sector. De ondernemer wenst 100% van de bedrijfsactiviteiten te verkopen door een activatransactie.

Meer informatie
Na het ondertekenen van een geheimhoudingsovereenkomst volgt verdere informatie.

Omzet

€ 850.000

Aantal Fte

6-10

Regio

West Nederland

Sector

Bouw & installatietechniek

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#26892

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!