Interieurbedrijf (regio Hoogeveen)

Met een nog onontgonnen particuliere markt
Interieurbedrijf op goede locatie met potentieel voor alternatief gebruik. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 500.000

EBITDA

Nettowinst € 50.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Noord Nederland

SECTOR

Overig

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#30004

RECHTSVORM

Eenmanszaak

Beschrijving

Het bedrijf maakt een breed pallet aan producten variërend van complete keukens, bars, tafels, etc. Klantenbasis bestaat met name uit B2B, waarbij de particuliere markt een groeimarkt is.

Omzet
Het bedrijf maakt een omzet van circa € 500k en in het verleden € 700k, ondanks het feit dat er nauwelijks marketinginspanningen verricht worden.

Aangeboden belang
Te koop wordt aangeboden het inventaris plus huur van het pand (koop is eveneens een optie). Het uitgebreide inventaris bestaat uit een CNC-gestuurde freesmachine, zaagmachines, etc. Het bedrijfspand beschikt over een biomassa-installatie, waardoor de energielasten laag zijn en is op een goed bereikbare locatie gelegen. Totaal terreinen bedraagt 6.000m2, waarbij het bedrijfspand bestaat uit een loods van 1.200m2 en 2 schuren van 500m2.

Reden verkoop
De huidige eigenaar heeft het bedrijf ruim 15 jaar geleden overgenomen. Vanwege zijn leeftijd en vanwege andere interesses is hij momenteel nauwelijks meer werkzaam voor het bedrijf.

Profiel koper
Koper profiel bestaat uit een strategische partij die wil uitbreiden danwel een MBI-kandidaat die affiniteit heeft met het product en commercieel sterk is. Daarnaast is het pand geschikt voor andere doeleinden. 

Investeerder uitgelicht


MKB Fonds, lange termijn investeerder voor het MKB.
Ondersteunt bij gefaseerde bedrijfsopvolging (pre-exit), professionaliseren en groei middels buy and build strategieën. Wij hebben geen vaste investeringstermijn, dit geeft rust en mogelijkheid tot het uitvoeren van een lange termijn strategie.