Breed assortiment aan maatwerk meubilair

Interieurbouwer met eigen meubellijn en breed assortiment aan maatwerk meubilair. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 1.000.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Locatie anoniem

SECTOR

Detailhandel
Industrie & productie

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#30290

RECHTSVORM

Eenmanszaak

Beschrijving

De ondernemer heeft een productiebedrijf op het gebied van de interieurbouw- en meubelindustrie met een aanbod van maatwerk meubilair. De onderneming heeft een dealernetwerk door heel Nederland (30+ individuele verkooppunten) en een geregistreerd merk welke onderdeel is van de overname. Uiteraard bevat een eventuele overname ook de klanten van de onderneming, een goed gevulde orderportefeuille en een productieruimte mét productiepersoneel. De productieafdeling draait stand-alone zonder noemenswaardige aansturing. 

Locatie
De onderneming huurt een productieruimte inclusief opslag, showroom/spreekruimte en kantoor. De onderneming is niet-locatiegebonden en het huurcontract kan per direct worden beëindigd.

Bijzonderheden
De onderneming is gespecialiseerd in het ontwerpen, bewerken en verwerken van plaatmateriaal en hoogwaardig kunststof middels CNC (bestanden AUTOCAD) voor diverse branches. De meubels worden voornamelijk vervaardigd uit gemelamineerd MDF en spaan-materiaal. De landelijk verspreide verkooppunten zorgen voor een continuïteit aan losse opdrachten met risicospreiding. Tevens bezit de onderneming een geavanceerd machinepark die voldoet aan de huidige standaarden en vereisten.

Groeikansen
De onderneming is een jong bedrijf met veel potentie. Er zijn goede mogelijkheden om producten te verkopen via online marketingactiviteiten. Daarnaast heeft onze klant een sterk dealernetwerk.

Reden voor verkoop
De eigenaar wenst de activa van de onderneming te verkopen wegens privéredenen.

Geschikt voor
De propositie is zowel geschikt voor een strategische partij als een MBI-kandidaat.

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 25 juni en leer meer over het Business Valuation programma.