Interieurbouwer Midden-Nederland

Specialist voor particulieren en scholen


Beschrijving

Het bedrijf bestaat bijna 20 jaar. Het heeft zich ontwikkelt tot specialist voor de zakelijke markt en voor scholen, musea en overheidsinstellingen. Daarnaast bedient men ook particulieren in het hogere segment.

Onderscheidend vermogen
Het bedrijf onderscheidt zich doordat men sterk is in de complexere interieur projecten en in een vroeg stadium actief meedenkt in de oplossingen voor haar klanten. Daarnaast heeft men een naam opgebouwd als het gaat om kwaliteit en vertrouwen. Klanten komen dan ook terug en mond-tot-mond reclame leidt er toe dat er nauwelijks aan acquisitie hoeft te worden gedaan.

Concept
De onderneming heeft een speciaal concept ontwikkelt voor scholen dat er voor zorgt dat leerlingen op een goede en veilige manier invulling kan geven aan 'het nieuwe werken.'

Personeel
Er zijn ca 10 FTE dienst. Door gezondheidsproblemen van de huidige eigenaar is er een goed managementteam gevormd dat goed in staat is om de dagelijkse gang van zaken te regelen binnen het bedrijf.

Machines
Er is een goed en modern machinepark aanwezig dat past bij het bedrijf. De eigenaar heeft altijd belangrijk gevonden om met de juiste middelen de meest uitdagende projecten te kunnen realiseren.

Pand
Men werkt vanuit een representatief bedrijfspand in het midden van het land, dat nog genoeg ruimte heeft om de productie te verhogen.

Reden voor verkoop
De huidige eigenaar heeft te kampen gehad met ernstige gezondsheidsproblemen, waardoor ook andere zaken in het leven belangrijk zijn geworden. Graag wil hij continuïteit bieden aan zijn personeel en is op zoek naar een geschikte opvolger of partner waarmee samengewerkt kan worden.

Overdracht
De huidige eigenaar wil graag zorgdragen voor een warme overdracht en is eventueel bereid om een periode aan te blijven indien gewenst.

Aangeboden belang
De voorkeur gaat uit naar 100% overdracht van de aandelen van het bedrijf

Profiel Koper
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van de hout en/of meubelbranche.

Omzet

€ 900.000

Aantal Fte

6-10

Regio

Midden Nederland

Sector

Industrie & productie, Overig

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#27180

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!