Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Interieurbouwer

Levert maatwerk interieurs voor de zakelijke markt


Beschrijving

Interieurbouwer uit het noorden van Nederland, actief in de zakelijke markt. Het bedrijf werkt vooral samen met interieurarchitecten. Er wordt geleverd aan bekende en gerenommeerde namen in diverse branches, maar vooral in de kantorenmarkt, retail en bouw. De onderneming onderscheidt zich door een servicegerichte aanpak, leveren van maatwerk en kwaliteit, leveren binnen de deadlines en ruime ervaring. Specifiek onderscheidend zijn de gevarieerde mogelijkheden binnen het bedrijf voor afwerking van de interieurs.

Bijzonderheden
De interieurbouwer wordt vanuit een werkmaatschappij gerund. Het werk wordt door 14 fte aan ervaren en betrokken medewerkers uitgevoerd, ondersteund door een schil van flexibele inhuur. De projecten worden grotendeels aangestuurd door een team van een drietal medewerkers. De huidige eigenaar is maar beperkt actief voor de onderneming. Het machinepark is compleet, goed geoutilleerd en up-to-date. Het ontwerp en de productie is goed geautomatiseerd. Het bedrijf is gehuisvest in een eigen pand. 

Reden verkoop
De eigenaar heeft de onderneming opgebouwd tot wat het nu is. De afgelopen jaren heeft de ondernemer andere activiteiten ontplooid. Zijn wens is om daar verder mee te gaan en dat de onderneming in handen komt van een partij die met nieuwe energie de onderneming kan doorontwikkelen of integreren in een bestaande onderneming.

Omzet
€ 2,500,000
Winst
EBITDA € 500,000
Aantal FTE
11-20
Regio
Noord Nederland
Sector
Bouw & installatietechniek, Industrie & productie
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#24147
Rechtsvorm
B.V.