Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Internationaal marketing communicatie bureau

Zoekt strategische partner voor verdere expansie


Beschrijving

Partij zoekt een krachtige, ambitieuze, ervaren en participerende strategische partner/investeerder om verdere professionalisering en expansie te ondersteunen. Enerzijds door het inbrengen van groeikapitaal en management alsmede mogelijk aanvullende (digital/online) expertise om ons portfolio verder uit te breiden.

Activiteiten
Partij is een creatief marcom bedrijf met als uniek specialisme merken en hun marketing teams een eigen in-house creatieve studio te geven en faciliteren. Tientallen studios op locatie van de klant in meerdere landen creëren talloze offline en online creatieve uitingen. De meerderheid van de studios is gevestigd in Nederland, daarnaast aanwezig in 7 andere landen.
 
Markt
Bedrijven met intensieve marketing communicatie teams en markten. Nationaal en internationaal opererend. Het speelveld beperkt zich niet tot slechts bepaalde markten maar kent een grote potentie.
 
Opdrachtgevers
Grote diversiteit BtoB en BtoC absolute A-merken met focus op FMCG, Retail, Health, Publish en Techniek. Veelal internationaal opererend.
 
Personeel
52 waarvan 17 in loondienst.
 
Bijzonderheden
De huidige ondernemer wil nadrukkelijk niet de onderneming verlaten maar zoekt een strategische partner/investeerder om verdere groei te bewerkstelligen.
 
Transactievorm
De huidige ondernemer geeft aan open te staan voor een aandelentransactie. 
 
Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers en investeerders.
Omzet
€ 2,800,000
Aantal FTE
21-50
Regio
Midden Nederland
Sector
Media, reclame & communicatie
Profielnummer
#22421
Rechtsvorm
B.V.