Internationaal digitaal platform voor ondernemers

SaaS-model met premiumfuncties

Internationaal opererend digitaal platform voor ondernemers. Ter overname aangeboden, neem contact op via Brookz
Beschikbaar
FTE 2-5
Rechtsvorm Geen rechtsvorm
Type klanten B2B en B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Omzet € 100.000
FTE 2-5
Beschrijving

Deze startup/scaleup is een digitaal platform dat impactvol en succesvol ondernemerschap ondersteunt en mogelijk maakt. Ze hebben al een vertrouwde wereldwijde gemeenschap van meer dan 7.500 ondernemers wereldwijd, voornamelijk in Zwitserland en Nederland. Denk aan een combinatie van LinkedIn, Zoom, Slack en Meetup, alles in één platform en specifiek gericht op ondernemers.

Drie principes
Het platform is gebaseerd op 3 belangrijke principes:

  • Een community die alleen op uitnodiging is exclusief voor vertrouwde en relevante leden;
  • Een spectrum van geïntegreerde tools om onze vertrouwde leden gemakkelijke toegang te bieden, allemaal op één plek;
  • De mogelijkheid om particuliere subgemeenschappen te hosten, te beheren en te promoten, met behoud van een wereldwijd bereik en zichtbaarheid.

Bijzonderheden
Het bedrijf werd in 2015 opgericht in Genève, Zwitserland en heeft sindsdien 100.000 euro opgehaald bij de oprichters en 650.000 euro aan pre-seed-financiering. Sindsdien heeft het team zich ontwikkeld, gevalideerd en zacht gelanceerd om alle ondernemersinitiatieven te verbinden en te ondersteunen: ondernemers, incubators, accelerators, co-working spaces, universiteiten, investeerders, bedrijfsinnovatie, dienstverleners, enz. Haar missie is om de impact en het succes van ondernemers overal ter wereld te verbeteren. Het bedrijf zal nu de focus verleggen naar commerciële groei en het genereren van inkomsten, wat nog niet de focus was.

Bedrijfsmodel
Dit is een SaaS-bedrijf, waar particulieren en bedrijven maandelijks of jaarlijks kunnen betalen voor premiumfuncties.

Investeringsbehoefte
Voor de juiste koper die wilt investeren voor EUR 1 miljoen in team, technologie, marketing en verkoop. 0,5% marktaandeel van Zwitserland kan veroveren, wat leidt tot een omzet van ongeveer 9 miljoen euro in 12 maanden. Snelle groei kan dan doorgaan in Zwitserland en wereldwijd.

USP's
Deze startup heeft 3 synergetische USP's gecreëerd:

  1. Alleen op uitnodiging = meer vertrouwen en relevantie van alle leden.
  2. Aggregatie en integratie van tools = Alle tools op één plek voor focus en productiviteit.
  3. Netwerk van netwerken = het vermogen om privégemeenschappen op te zetten en te beheren en tegelijkertijd verbonden te zijn met een wereldwijd ecosysteem voor ondernemerschap.

Overige informatie
Private communities kunnen bijvoorbeeld zijn: Intern (remote/hybride) teammanagement, Accelerators/Incubators, Business Clubs, Universiteiten, Forums, VC's, Studentenverenigingen, NGO's en meer. Het bedrijf is op zoek naar een (strategische) koper. De oprichters zijn bereid het bedrijf te verkopen vanwege persoonlijke/gezondheidsproblemen en andere belangen.

Brookz Sectormonitor IT-dienstverlening & Softwareontwikkeling
Wil je een bedrijf kopen of je bedrijf verkopen in de sector IT-dienstverlening & Softwareontwikkeling? Daar kan deze Brookz Sectormonitor voor de IT-dienstverlening & Softwareontwikkeling jou bij helpen.

Beschikbaar
FTE 2-5
Rechtsvorm Geen rechtsvorm
Type klanten B2B en B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Omzet € 100.000
FTE 2-5