Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Internationaal productiebedrijf actief in temperatuur meettechnologie

Nichespeler


Beschrijving

De aangeboden onderneming is een internationaal productiebedrijf (niche speler) actief in het ontwerp, de productie en verkoop van componenten die gebruikt worden op het gebied van temperatuur meettechnologie. Deze producten worden wereldwijd verkocht aan OEM’ers en technische handelsmaatschappijen. De producten kennen een breed scala aan industriële toepassingen.

Bijzonderheden
De onderneming heeft ongeveer 10 medewerkers in dienst. Productie werkzaamheden worden uitbesteed aan toeleveranciers waarmee langdurige samenwerking worden aangegaan. Door de directe samenwerking met verschillende toeleveranciers heeft de onderneming veel flexibiliteit in het opschalen van de productiecapaciteit.

Assortiment en activiteiten
Het bedrijf heeft wereldwijd een zeer goede reputatie in de markt van industriële temperatuur meettechnologie. Middels eigen ontwikkeling beschikt de onderneming over een uitgebreid assortiment van producten met een goede prijs-kwaliteit verhouding. De activiteiten in het bedrijf beperken zich tot het ontwerpen en produceren van de producten. Er worden weinig tot geen commerciële activiteiten verricht.

Pand
Het bedrijf is gevestigd in een eigen pand gelegen in de Randstad. Verkoop van het onroerend goed behoort tot de mogelijkheden van een eventuele transactie.

Kerncijfers
De omzet van de onderneming bedraagt ongeveer € 6.000.000 en zij realiseert daarbij een EBITDA van meer dan € 2.000.000.

Reden verkoop
De eigenaar is al enige jaren niet meer (volledig) actief in de onderneming en om reden van zijn leeftijd heef hij besloten het bedrijf (100% van de aandelen) te verkopen.

Omzet
€ 6,000,000
Winst
EBITDA € 2,400,000
Aantal FTE
6-10
Regio
Nederland
Sector
Industrie & productie
Type klanten
B2B
Profielnummer
#27701