Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Internationaal vacatureplatform (SaaS)

Turn-key vacaturesite (SaaS) met uniek verdienmodel


Beschrijving

Het vacatureplatform is ontstaan met de intentie om werkgevers te voorzien van een onvervulde behoefte. Waar je bij concurrenten hoge bedragen betaalt, betreedt het platform met een nieuwe insteek de markt. Met een innoverende kijk op het plaatsen van vacatures is er een softwaresysteem gecreëerd waarin het vernieuwde verdienmodel de markt kan betreden als volwaardig concurrent van de marktleiders. 

Componenten
De onderneming is gebouwd op basis van drie belangrijke componenten. Dit is de - zoals hierboven genoemde - noodzaak tot prijsverandering, de functionaliteit van het platform en de on- en offline zichtbaarheid. 

Internationaal
Op basis hiervan is er een gebruiksvriendelijk platform gecreëerd dat simpel kan worden gelanceerd op internationale schaal. Hierin zijn Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Zwitserland al klaar om gebruikt te worden. 

Het platform
Bij het bouwen van de software is het gebruik van templates en plug-ins vermeden. Dit betekent een tot in de details gebouwd platform, waarin de snelheid en gebruikersgemak van hoge kwaliteit zijn. 

Feeds
Met diverse XML-feeds van recruitment softwareoplossing bedrijven is de vacaturesite reeds gevuld met 10.000+ vacatures en officieel partnersite van de grootste speler wereldwijd in arbeidsbemiddeling. Voor deze feeds bestaan mogelijkheden om affiliatie fees te ontvangen voor doorgestuurde bezoekers of start-apply-clicks.

Google Jobs
De vacaturesite is geoptimaliseerd voor de nieuwe uitbreiding van Google (Google Jobs) en scoort aanzienlijk hogere snelheid scores dan de concurrenten. 

Verdienmodel
Het unieke verdienmodel van het platform biedt aantrekkelijke mogelijkheden voor iedere type gebruiker, ongeacht de grootte van het bedrijf of het budget. Daarnaast biedt de software een geautomatiseerd account verwerkingsproces met uitgebreide betaalmogelijkheden.

Mogelijkheid 1 en 2
Het verdienmodel is opgedeeld in drie mogelijkheden. De eerste twee mogelijkheden werken als volgt: werkgevers betalen een laag bedrag voor het plaatsen van één vacature of kiezen voor een lumpsum betaling waarbij zij twaalf maanden onbeperkt vacatures kunnen plaatsen voor een zeer scherp tarief. De mogelijkheid bestaat om dit in abonnementsvorm aan te bieden met maandelijkse transacties of voor een eenmalig vast bedrag per jaar.

Mogelijkheid 3
De derde mogelijkheid is het plaatsen van gratis vacatures, waarbij de werkgever enkel betaalt voor het resultaat. Per reactie op de vacature rekenen we een vast bedrag, met een maximumbudget dat de klant voorafgaand heeft ingesteld per vacature. Zodra de werkgever de vacature pauzeert, stopzet of aan het maximale budget zit, wordt het bedrag automatisch afgeschreven van de gekoppelde rekening doormiddel van een SEPA-transactie. 

Reden verkoop
De oprichter heeft niet de middelen om de maximale potentie van het platform te benutten. De oprichter is gedurende een vooraf vastgestelde periode beschikbaar om betrokken te blijven bij de organisatie om indien mogelijk de voortgang in goede banen te leiden.

Overnamekandidaat
De onderneming is geschikt voor een gedreven overnamekandidaat die de potentie ziet in het platform en de middelen heeft die nodig zijn om de (inter)nationale groei te bewerkstelligen. Ook zou de onderneming geschikt zijn voor een ondernemer die zijn/haar marktpositie wil versterken met een softwaresysteem dat klaar is voor gebruik. 

Transactie
De verkoper wenst het volledige bedrijf te verkopen. De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een aandelentransactie (verkoop van 100% van de aandelen).

Overdracht
De gehele software en het intellectueel eigendomsrecht van de merknaam en alle samenwerkingen behoren tot de overdracht. In overleg kan het IT-team betrokken blijven voor een nader te bepalen termijn, welke in direct overleg met hen zal plaatsvinden.

Prijs
De vraagprijs bedraagt € 2.500.000 i.v.m. significante ontwikkelkosten en een vergoeding voor de eigenaar. 

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.