Internationale B2B-groothandel levensmiddelen

Actief in onder andere noten, zaden, gedroogd fruit en meer
Internationale B2B groothandel levensmiddelen ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 2.200.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

1

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Agri & food
Groothandel

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#29890

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Een B2B-groothandel actief in de internationale markt, sinds circa 8 jaren. Het bedrijf handelt in voornamelijk gedroogde producten zoals granen, zaden, noten en poeders. Dit gebeurt voornamelijk online en op die wijze worden ook nieuwe klanten geworven. Er is een bio-certificering aanwezig en in het verleden is het bedrijf ook IFS gecertificeerd geweest. Als bedrijf richten wij ons voornamelijk op de verkoop van goederen in bulk (20-25kg verpakkingen) en private label.

Bijzonderheden
Er liggen kansen in het opzetten van een eigen merk en het aanboren van nieuwe markten. Tevens wordt er vooralsnog weinig tot geen marketing bedreven op online en offline gebied, anders dan de website. Ook dit biedt reële kansen op omzetvergroting. Het bedrijf heeft een goede reputatie bij klanten en leveranciers.

Turn-key
Het bedrijf kan beschouwd worden als een 'turn-key' onderneming, waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken om crediteuren, langlopende (personeels)contracten, huur/hypotheeklasten, voorraden en overige pijnpunten. U kunt het bedrijf volledig naar eigen inrichting indelen en optimaliseren. De sterke online positionering zorgt voor een sterke basis waarop u verder kunt bouwen door dit te combineren met andere, meer proactieve, vormen van marketing. Als internationale organisatie zijn wij voornamelijk actief in het buitenland. Afzet in de Nederlandse/Belgische markt biedt zodoende ook een enorme groeipotentie.

Medewerkers
Momenteel is er 1 FTE werkzaam bij de B2B-groothandel.

Locatie
Gevestigd in de Randstad, maar de activiteiten zijn voornamelijk online waardoor de groothandel niet-locatiegebonden is.

Klanten
Veel van de klanten gaan al lang mee en zijn trouw. Het bedrijf maakt een mooie groei door en dit kan door de nieuwe eigenaar/eigenaren (eenvoudig) uitgebreid worden. De 8-jarige historie biedt een mooie basis en zekerheid voor de nieuwe zaakvoerders.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!